Trucuri pentru decorarea camerei bebelusului

Trucuri pentru decorarea camerei bebelusului

camera copilului (www.smartdecorpainting.com)

camera copilului (www.smartdecorpainting.com)Chiar daca nu ai suficiente fonduri banesti, poti incerca sa ii decorezi camera bebelusului cu un buget cat mai redus si cu foarte multa imaginatie.

Cu toate acestea, pentru ca totul sa se reduca la costuri cat mai mici, nu uita de ofertele din magazine din perioadele de reduceri, dar si de sprijinul prietenilor care sa iti poata imprumuta un patut sau alte accesorii.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

La alegerea patutului va trebui sa te gandesti ca, de regula, copilul nu va dormi o vesnicie in el si nu trebuie sa faci o investitie prea costisitoare. Poti cere cu imprumut un patut de la prieteni sau poti incerca sa cumperi unul din targurile second hand.

In cazul in care iti doresti un patut nou incearca sa ai in vedere toate ofertele, inclusiv cele de pe internet.
Inainte de a da fuga prin magazine, nu ezita sa planifici cat mai exact ceea ce doresti sa se regaseasca in camera micutului. In cazul in care consideri ca ai nevoie de o masa de infasat, incearca sa o alegi pe cea care iti poate servi si drept dulapior pentru hainele micutului.

O alta modalitate de a economisi este aceea sa incerci sa cumperi un set de produse – de regula, cumparate la gramada acestea pot deveni mult mai ieftine decat luate individual.

Nu trebuie sa uiti ca dormitorul copilului va trebui sa fie unul vesel. De aceea, nu te sfii sa iti pui in valoare imaginatia si sa colorezi pe peretii incaperii cateva din personajele din desenele animate. In cazul in care imaginatia iti joaca feste, incearca sa te orientezi dupa anumite planse de colorat si iti va fi mult mai usor.

Si cum jucariile nu pot lipsi din camera fiecarui copil, pana si aici iti poti pune in valoare iscusinta. Incearca sa tricotezi cateva jucarii, pe care sa le umpli mai apoi cu vatelina. In acest fel, cel mic va fi destul de incantat. Cu toate acestea, va trebui sa ai grija de prinderea accesoriilor intrucat poate exista pericolul de inghitire a pieselor.

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu