Uimitor! La numai doi anisori, Adam Kirby admis in Mensa

Uimitor! La numai doi anisori, Adam Kirby admis in Mensa

0
adam kirby

adam-kirby-2

Picture 1 of 2

Adam Kirby este declarat astazi cel mai tanar membru al Mensa. Copilul are numai doi anisori, insa beneficiaza de atuurile unei inteligente sclipitoare, mult peste medie.

Adam Kirby are un IQ de 141, fapt care reuseste sa il diferentieze de foarte multi copii de aceeasi varsta, fiind admis in acest mod la Mensa, societatea oamenilor cu IQ-uri record. Desi are numai doi anisori, Adam Kirby da dovada de numeroase abilitati intelectuale, cunoscand sa scrie si sa citeasca, sa faca adunari si scaderi. Desi la o varsta atat de mica, acesta cunoaste deja 1000 de cuvinte in limba engleza.

Impresionati de modul in care reusea sa asimileze informatia, Dean si Kerry-Ann Kirby, parintii copilului au efectuat testul de inteligenta al acestuia, fiind uimiti sa afle ca micutul are un IQ atat de crescut, incat s-ar putea clasa in categoria geniilor lumii, reusind astfel sa se afle pe o pozitie net superioara unor presedinti americani.

Datorita acestui rezultat, Adam Kirby a fost admis in Mensa, societatea oamenilor cu un IQ foarte mare, institutie care ofera numeroase variante de promovare acestor minunate talente ale lumii.