Vacante vara Bulgaria

Coasta Marii Negre din Bulgaria, cunoscuta ca si Riviera din Bulgaria, dispune de 378 de kilometri de plaja, care se intinde de la granita Romaniei in Nord, pana la cea a Turcei in Sud.

Aceasta zona superba din Estul Europei gazduieste, in fiecare an, turisti din intreaga lume, majoritatea dintre acestia reprezentand populatia nativa a Europei.

Cele mai mari orase de coasta ale Bulgariei sunt: Varna si Burgas.

 

Varna este al 3-lea oras ca marime si reprezinta un stalp al economiei din Bulgaria. Urmat de Burgas, unde industria locala si serviciile au fost dezvoltate pentru a facilita numarul mare de turisti din aceasta zona. In anul 2013, autostrada Trakia A1 a fost inaugurata. Facand, astfel, legatura intre cele mai mari patru orase din Bulgaria:

  • Sofia (capitala),
  • Plovdiv (al 2-lea oras ca marime si primul ca importanta, din punct de vedere industrial),
  • Varna si Burgas.

 

Deoarece infrastructura a fost imens dezvoltata in ultimii ani, doar in Sunny Beach putem gasi peste 800 de hoteluri si 300.000 de locuri de cazare. Cele doua aeroporturi internationale ale oraselor Varna si Burgas leaga coasta Bulgariei cu restul lumii. Lucru ce faciliteaza un numar mare de turisti, anual. Si anume peste 2 milioane, iar acest fapt a dus la aparitia multor oferte de vacante in Bulgaria. Competitia este una apriga. Iar, daca am compara ofertele din aceasta parte a Europei cu cele din Romania, putem sa ne dam seama ca, de cele mai multe ori, ele sunt cu mult mai mici. Mai mult decat atat, toata zona de coasta a Bulgariei a fost dezvoltata pentru a face fata cerintelor moderne. Iar unele plaje, precum Sunny Beach, au primit certificarea „Blue Flag”, ceea ce atesta calitatea serviciilor oferite.

 

Pe Riviera din Bulgaria veti gasi o multime de resorturi si modalitati de petrecere a timpului liber.

Fie ca vorbim despre Sunny Beach, Nassebar, Sozopol, Pomorie, Nisipurile de Aur sau „St. Constantine si Helena”, nu vom duce lipsa de hoteluri care vor face tot posibilul sa isi maximizeze venitul. Din cauza aceasta, dar si din pricina unei pandemii mondiale, preturile pe care le vedem, in ziua de astazi, sunt, de cele mai multe ori, considerabil de mici fata de anii precedenti.

 

Daca doriti o reducere considerabila, este necesar sa va documentati si sa rezervati din timp. Deoarece majoritatea preturilor vor creste odata ce ne apropiem de sezonul estival. Pentru a desocperi ofertele early booking sau last minute pentru Bulgaria va invitam sa vizitati TripMe.ro .

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare