Suzetele Bibs – un accesoriu must have pentru mame moderne

Dacă nu ai aflat încă de aceste suzete, timpul încă nu-i pierdut. Fiind extrem de apreciate, căpătând din ce în ce mai multă popularitate, suzetele Bibs sunt definiția calității, dar sunt de asemenea și frumoase, pentru toate mamele care își doresc ca bebelușul lor să fie în pas cu moda.

 

Vino în universul celor de la Little Prints

 

Little Prints, au fost primii care a adus în România aceste suzete, încântând românii de pretutindeni. Acestea sunt disponibile în trei colecții variate, Bibs Color, Bibs Supreme, Bibs Couture. Găsiți printre modelele lor, suzete pentru toate vârstele, într-o diversitate de culori vibrante, sau pastelate, prăfuite, în tendințe.

 

Mamele își doresc mereu ce-i mai bun din ce e bun pentru bebelușul lor, pentru ca aceștia să aibă o dezvoltare normală, armonioasă, iar acest brand premium se remarcă prin produse de un standard ridicat al calității. Suzetele sunt confecționate din materiale naturale, non-toxice, cum ar fi latexul sau siliconul. Fiecare dintre acestea are o formă specială, cu marginile îndreptate înspre exterior pentru ca zona gurii celui mic să nu fie iritată. Latexul natural din care este formată tetina se flexează, își modifică forma și volumul, pe măsura utilizării, de aceea este important ca la un interval de 4-6 săptămâni să fie înlocuită.

 

Ca părinți, stresul din primele luni vine acompaniat de împiedicări prin casă, nopți nedormite, lucruri pierdute și uitate prin cine știe ce locuri și cearcăne adânci. Este perfect normal dar și temporar. De multe ori habar nu ai unde ai rătăcit suzeta. Iar panica te cuprinde și mai tare cu cât țipetele copilului sunt de niște decibeli fantastici.

Acum există set clip si suzete, cu două opțiuni de culori vesele și clipul special care vă facilitează găsirea acesteia. Sunt disponibile în 3 dimensiuni (0-6 luni, 6-18 luni, 18+ luni). Și sunt perfecte atât ca diversiune și calmare. Dar și ca accesoriu căci se vor integra perfect în orice ținută i-ai alege bebelușului.

 

Ai pierdut suzeta în timpul nopții? Bibs te ajută!

 

De câte ori n-ai pățit să te trezești bulversată de plânsetele copilului pe la 3 dimineața când ți-era somnul cel mai drag? Fugi rapid să vezi care e situația, ești pe jumătate adormită cu ochii întredeschiși și cauți frenetic suzeta prin pătuțul lui că să îl calmezi. Observi că parcă a intrat în pământ și nu mai știi ce să faci. Acum Bibs te ajută și în astfel de situații, cu suzetele Glow în the Dark.

 

Suzetele care luminează pe timp de noapte sunt o invenție uluitoare! Și îți ușurează enorm turele de noapte obositoare când trebuie să fii alături de bebelușul tău. Inelul suzetelor este fosforescent și te ajută atât pe tine cât și pe copil să o găsească mai ușor. Suzetele de noapte prezintă aceleași proprietăți ca suzetele Bibs normale. Singura diferență fiind inelul luminos.

Acestea se înlocuiesc după același număr de săptămâni din motive de igienă și siguranță. Înainte de o primă utilizare, fiecare suzetă ar trebui sterilizată în apă clocotită. Acest procedeu fiind indicat măcar o dată pe zi și de fiecare dată după ce a fost scăpată pe jos. Intră pe Littleprints.ro pentru a descoperi produse îndrăgite de orice bebeluș.

 

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare