Vloggerul Colo e offline. Pus sub control judiciar și fără acces la reţele sociale

Vloggerul Colo, pe numele său Alexandru Bălan, a fost eliberat şi va fi în control judiciar pentru 60 de zile. În tot acest timp, vloggerul nu va putea publica nimic pe YouTube, Facebook sau Instagram.

Alexandru Bălan, cunoscut în mediul online cu numele de Colo, a fost pus în libertate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, după ce marţi seară a fost reţinut de poliţişti.

Oamenii legii au dispus înlocuirea reţinerii cu măsura controlului judiciar. În următoarele 60 de zile, Colo nu va avea voie să posteze nimic în spaţiul online, fie că e vorba de Youtube, Facebook, Instagram sau Tik Tok.

Vloggerul a fost reţinut după ce a incitat la violenţă împotriva unei minore, inclusiv la violarea acesteia.

Alexandru Bălan are peste 850.000 de urmăritori în social media, iar unii dintre fanii vloggerului i-au adus diverse ameninţări tinerei care a sesizat autorităţile cu privire la declaraţiile bărbatului.

Tânăra care l-a denunțat pe „Colo”, terorizată de fanii vloggerului: M-au amenințat cu moartea, cu violul

Tânăra amenințată: “M-a lovit un val de ură! Susținătorii lui Colo m-au căutat pe Facebook și Instagram, mi-au trimis mesaje, m-au sunat, mi-au trimis înregistrări vocale în care îmi spuneau că speră să mă omoare Dincă, că mă vor prinde și mă vor viola, că vor da cu mașina peste mine. Mă făceau feministă proastă și multe alte cuvinte pe care mi-e rușine să le spun.”

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare