Wellborn lansează conceptul unic: CoffeeTalk – discuţii informale şi Open Day

Wellborn lansează conceptul unic: CoffeeTalk – discuţii informale şi Open Day

0

Wellborn, Centrul cu cele mai multe proceduri lunare dedicate tratamentului infertilităţii, prin departamentul ultraspecializat de Reproducere Umană Asistată – Fertilizare în Vitro, continuă demersurile sale de a sprijini prin acţiuni concrete tot ceea ce înseamnă sănătatea femeii şi a cuplului. De această dată, prin organizarea unui eveniment inedit, de tip CoffeeTalk, în cadrul căruia cei care au întâmpinat evetuale probleme de infertilitate, viitoarele mămici sau pur şi simplu femei care vor să afle mai multe despre sănătatea lor, se pot înscrie şi pot participa gratuit.

Prima ediţie va avea loc în data de 23 februarie 2017, ora 16:00, la Spital Wellborn (stradă Brodina, nr. 3, zona Băneasa, Bucureşti), sub  coordonarea doamnei Carmen Ianiotescu, medic specialist obstetrică-ginecologie, competenţe Tratamentul infertilităţii cuplului şi reproducere umană asistată /FIV.
Cafeaua, ceaiaurile şi prăjiturile ne vor îmbia pe toţi să vorbim deschis despre experienţe, cazuri trăite şi soluţii efective, aşadar încurajăm din suflet să veniţi alături de prietene sau surori.
Mai mult decât atât, recompensăm suplimentar noii prieteni Wellborn care vor fi prezenţi, prin premii surpriză (consultaţii de cuplu pentru servicii medicale de infertilitate cu medici renumiţi, reduceri la analize şi investigaţii imagistice specializate).

Ce trebuie să faci?
Completează formularul de aici pentru a te înregistra la eveniment!

Până să ne cunoaştem, va mai spunem câteva cuvinte despre noi:
Wellborn este primul spital din România dedicat în exclusivitate fertilităţii şi medicinei materno-fetale şi singurul One Stop Clinic de profil din ţară. Este centrul FIV cu cele mai multe proceduri lunare de acest tip la nivel naţional şi se bucură de o rată de succes superioară, chiar şi pentru femeile de peste 35 de ani.Condiţiile medicale de tratament sunt similare cu cele din străinătate. Preţurile sunt similare cu cele din străinătate la metodele de reproducere asistată, dar considerabil mai mici la intervenţiile chirurgicale care necesită spitalizare. Pacienţii beneficiază de un sistem complet de servicii personalizate.
Spitalul Wellborn este unul complet, cu servicii integrate şi complexe care acoperă toate aspectele legate de sănătatea femeii şi reproducere. Personalul este permanent, laboratorul este disponibil în orice zi a săptămânii, chiar şi în weekend. Există posibilitatea de testare genetică a embrioniolor prin screening sau diagnostic genetic preimplantator (PGS sau PGD), care reprezintă o posibilitate tehnică şi terapeutică foarte avansată fiind un real ajutor pentru cuplurile cu eşecuri de reproducere anterioare sau pentru femei cu vârstă peste 40 ani.