4 motive pentru care sa fii mama e cel mai inaltator lucru...

4 motive pentru care sa fii mama e cel mai inaltator lucru din lume

0

Venirea pe lume a unui copil iti schimba viata radical – cel putin, asta iti spune toata lumea: e greu si solicitant, dar bucuriile pe care ti le aduce sunt inestimabile. Nimeni nu te pregateste insa pentru extraordinara experienta spirituala pe care o ai din momentul in care iti tii pentru prima oara puiul in brate.

Ca proaspata mamica, cu siguranta vei trece printr-o mie de emotii si de transformari. Insa, pentru cei preocupati de dezvoltarea lor spirituala, tranzitia catre statutul de parinte devine poate cu atat mai profunda, mai complexa, mai intensa si mai frumoasa. Tot ce se spune e complet adevarat, dar in moduri pe care nu ti le-ai imaginat vreodata. 

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:
  1. Oferi si primesti iubire neconditionata

Dragostea pe care o simti pentru copilul tau nu se aseamana cu nicio alta forma de iubire de care esti capabila. Dintr-o data, te trezesti ca ai fi in stare sa-ti dai viata in orice moment pentru el, chiar si cel mai mic scancet de plans e pe cale sa iti franga inima si esti pregatita sa faci orice sacrificiu ca sa-i oferi puiului tau tot ce e mai bun. Cand ai devenit mamica, ai facut cel mai important pas in calatoria ta spirituala. Pentru ca numai o astfel de iubire absoluta iti poate ridica vibratia, inundandu-te de energie binefacatoare si ascutindu-ti intuitia si puterea de perceptie asupra lumii.

  1. Simti pe pielea ta experienta infinitului
    Timpul e doar o iluzie – a demonstrat-o Albert Einstein, practicile de elevare spirituala o confirma, iar tu vei avea ocazia sa o experimentezi pe viu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/parinti-pentru-parinti/4-motive-pentru-care-sa-fii-mama-e-cel-mai-inaltator-lucru-din-lume/
Fara comentarii

Lasa un comentariu