5 Sfaturi – Cum sa castigi biletul zilei

În cazul în care vrei ca biletul tău zilnic să fie câştigător, ei bine, ar trebui să începi să faci unele schimbări în ceea ce ţine stilul tău de a paria, iar tocmai de aceea, mai jos îţi vom prezenta nu mai puţin de 5 sfaturi pentru a avea o şansă mai mare de câştig în ceea ce ţine biletul zilei.

Un singur lucru este sigur: indiferent de sportul pe care vei paria şi de cotele pe care le vei adăuga pe biletul tău, niciodată câştigul nu este garantat. Astfel, nu există neapărat biletul zilei pariu sigur, cât un bilet cu șanse foarte mari de reușită. Aşadar, să trecem în revistă cele 5 sfaturi şi “reguli” esenţiale.

Nu paria doar pe cotele mici

Probabil că fiecare dintre noi a avut ca instinct să îşi creeze un bilet cât mia lung, în care să meargă doar pe favoriţii cerţi ai zilei respective. Astfel că ajung să parieze bilete cu 15-16 evenimente şi cote de maximum 1.20. Pentru că în viziunea unora, acestea par a fi cele mai sigure evenimente.

Dar, cu toţii ştim că există zile mai proaste şi pentru favoriţi. Astfel că ar fi bine să evităm să pariem doar pe cele mai mici cote. Dacă facem un calcul simplu, în cazul unor astfel de selecţii. Pentru a realiza o cota de 2.00, am avea nevoie de 5 evenimente cu cotă de 1.15. Iar, pentru 10 selecţii se va ajunge la o cotă de 4.00. Fiind destul de greu ca din cele 10 evenimente să nu se producă vreo surpriză.

Cel mai bine ar fi să pariezi pe cote în jur de 1.40 – 1.70, şi să studiezi cu atenţie pariurile.

Opreşte-te când ajungi la cota 5

Probabil că mulţi dintre voi nu sunteţi de acord cu acest al 2-lea sfat. Însă dacă gândim raţional şi logic, o cotă 5 zilnică îţi poate aduce un profit destul de frumos. Iar şansele de câştig pot fi destul de mari. Astfel că vei putea înregistra mai multe câştiguri într-o săptămână. Cu doar 4 evenimente ce au cota de minim 1.50 vei putea ajunge la o cotă de 5 care să îţi aducă un câştig frumuşel.

Nu te lăcomi şi mulţumeşte-te cu câştigurile micuţe şi dese.

Focusează-te pe pariurile cu Handicap sau cele ce îţi returnează miza

Să spunem că îţi creezi un bilet al zilei cu pariuri tip 1X2 şi pariurile pe goluri. Şansele de reuşită pot fi destl de mici. Dar dacă vei alege să joci pe pariurile tip Handicap asiatic sau cele ce îţi returnează miza, şansele tale de câştig vor creşte uşor, uşor.

Înceară să te inspiri de la alţii, însă încearcă să ai şi o analiză proprie

În prezent există zeci, poate chiar sute de grupuri unde pariorii îşi pot posta biletele proprii. Dar şi canale, grupuri, pagini ale tipsterilor profesionişti unde vei putea să găseşti mai multe pariuri, evenimente, pe care aceştia au mizat.

Ei bine, te poţi inspira de la aceştia, însă este necesar să încerci să ai şi o analiză şi o strategie proprie, deoarece nu mereu analizele tipsterilor sunt corecte.

Nu paria mai mult decât îţi poţi permite

Ultimul sfat extrem de important ţine de administrarea bugetului pe care îl aloci zilnic, săptămânal pariurilor. Ei bine, niciodată să nu încerci să joci la recuperare. Biletul zilei trebuie să rămână biletul zilei, şi niciodată să nu încerci să îţi recuperezi pierderea în ziua respectivă.

Dacă analiza ta a dat greş atunci când erai calm şi gândeai raţional, ce te face să crezi că la nervi şi disperare vei reuşi să câştigi?

Aşadar, ţine cont de cele 5 sfaturi mai sus prezentate, şi îţi vei putea creşte şansele de a câştiga la pariuri cu ajutorul biletului zilei.

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare