5 trucuri rapide de curatenie la care nu te-ai fi gandit

5 trucuri rapide de curatenie la care nu te-ai fi gandit

0

In gospodarie se pot intampla tot felul de accidente a caror solutie nu pare foarte usoara. Iata cateva trucuri rapide de curatenie la care nu te-ai fi gandit, pentru diverse situatii neprevazute. 

1. Recipiente din plastic in cuptor

Sa presupunem ca ai depozitat cateva recipiente din plastic in cuptor si l-ai pornit fara sa le scoti. Iti inchipui deja tot plasticul scurs prin cuptor si chinul de a-l indeparta pentru a te putea folosi din nou de el. In primul rand trebuie sa ai cuptorul cald (nu fierbinte) pentru a putea indeparta plasticul. Daca il lasi sa se raceasca de tot nu vei putea rezolva nimic.

2. Mirosul neplacut din prosoapele proaspat spalate

Ti s-a intamplat sa iti dai seama ca prosoapele de baie, chiar daca sunt proaspat spalate, sa aiba un miros ciudat? Problema este ca folosesti prea mult detergent, iar programul de limpezire nu reuseste sa il indeparteze pe tot din tesatura. Desi initial miroase a detergent, dupa o noapte in baie, iti muta nasul. Solutia este simpla: baga prosoapele din nou in masina de spalat fara detergent. Toarna insa una-doua cesti de otet alb. Iar data viitoare foloseste mai putin detergent cand speli prosoapele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.