Actrița Emma Stone este însărcinată cu primul ei copil

Zvonurile despre sarcina actriței Emma Stone în presa internațională încă din toamna anului 2020. Se pare însă că acestea au fost confirmate în urma unor fotografii surprinse de paparazzi.

Emma Stone a preferat întotdeauna să fie discretă cu viața personală. Vestea logodnei cu partenerul său de viață Dave McCary a fost dată de el și nu de ea, pe rețelele de socializare.  Iată că nici de data aceasta actrița nu se abate de la regulile sale.

CITEȘTE MAI MULT PE ROMANIA LIBERA

După ce în septembrie presa de peste ocean specula o presupusă sarcină. Dar și o nuntă care ar fi avut deja loc în plină pandemie. Paparazzi au fotografiat-o pe Emma plimbându-se pe străzile din apropierea locuinței sale. Sarcina actriței este avansată burtica fiind deja mare.

Singura dovadă legată de presupusa nuntă ar fi o apariție recentă a ei alături de Reese Witherspoon. într-o emisiune de pe canalul de YouTube Hello Sunshine.

Atunci, fanii au observat că inelul de logodnă al celebrei actrițe a fost înlocuit cu o altă bijuterie. Care seamănă foarte mult cu o verighetă. Însă, în timpul acelei emisiuni, actrița în vârstă de 31 de ani a dezvăluit că a fost obligată să își amâne nunta, lucru care pare să contrazică zvonurile.

În decembrie 2019 actrița Emma Stone s-a logodit cu Dave McCary, iubitul ei din ultimii ani.

Emma Stone și Dave McCary formează un cuplu din 2017. In noiembrie 2017 cei doi fiind pentru prima dată surprinși de paparazzi ținându-se de mână în timp de ce plimbau prin New York. Prima apariție pe covorul roșu a celor doi a avut loc în ianuarie 2019. La SAG Awards, unde Emma Stone avea două nominalizări. Potrivit mai multor surse, Emma Stone și Dave McCary s-au cunoscut în decembrie 2016. Când actrița a fost gazda celebrei emisiuni Saturday Night Live. Dave McCary, în vârstă de 35 de ani, este scenarist și unul dintre regizorii emisiunii Saturday Night Live.

 

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare