Adela Popescu așteaptă al treilea copil. De ce renunță la televiziune

Vineri dimineață, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, „Vorbește lumea”, de la Pro TV, Adela Popescu a dezvăluit că este însărcinată.

Vedeta așteaptă al treilea copil alături de Radu Vâlcan. Cei doi mai au 2 băiteți Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

„Sunt însărcinată!’ a spus Adela cu zâmbetul pe buze. 

Aceasta a oferit și câteva detalii despre momentul în care a aflat că e gravidă și care a fost reacția apropiaților:

„Eram la emisiune și producătoarea mi-a zis Ade tu cred că ești gravidă. Mi-ai zis și tu (Cove n.r) și ea că am o lumină aparte în ochi. Am primit 3 mesaje de la prietene foarte bune care mi-au spus că m-au visat însărcinată.sAm zis ia să îmi fac eu un test! Ne doream acest copil, nu a fost neapărat programat la modul în care să urmărim ovulația așa cum se face, dar ne-am dorit! Ne împlinește viața de familie! Sigur că reacțiile au fost printre cele mai amuzante! Soacra mea a zis „Ce sa va fac mama daca nu aveți grijă!’, prietenii au început să se gândească la cheltuieli, chiar și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare (râde). Ne-am gândit cât costă grădinița pe lună, dintr-astea’, a declarat Adela Popescu. 

Vedeta a dezvăluit că din cauza pandemiei se va retrage mei devreme din activitatea profesională.

Putând astfel să își protejeze sarcina, dar și familia.

„Având în vedere situația în care ne aflăm și pentru că țin la bebelușul meu o sa mă retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gândit foarte mult  ce e de făcut și pentru ca avem aproape familia și părinții, chiar dacă e un loc în care suntem foarte protejați este un risc pe care nu trebuie să mi-l asum. Trebuie să renunț la cel mai frumos loc de muncă’, a spus Adela în lacrimi. 

citește mai multe pe romanialibera.ro

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare