Adevaruri in cuplu

Adevaruri in cuplu

0
femeie si barbat (www.liquidlearn.com)

femeie si barbat (www.liquidlearn.com)De-a lungul timpului, experienta vietii in doi a putut aduce cateva adevaruri de cuplu.

Dr. Howard Markman, director al Centrului pentru Studii Maritale si de Familie a analizat comportamentul cuplurilor in timpul practicarii meseriei sale si a ajuns la cateva adevaruri greu de combatut:

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:
  • Indiferent de relatie, fiecare este condusa si mentinuta in timp de multa speranta. Chiar si cele mai aprige certuri dintre parteneri sunt facute cu scopul de a indrepta o greseala.
  • Daca gresesti odata este posibil ca partenera sa iti uite calitatile. Profesorul Markman este de parere ca o singura greseala sterge zece lucruri bune.
  • De regula, fiecare relatie ajunge intr-o stare de blocaj. De aceea, este important ca partenerii sa constientizeze ca trebuie sa se schimbe. O mica schimbare produce un miracol in interiorul relatiei.
  • Cuplurile care se inteleg pun accentul pe comunicare si nu pe diferentele de comportament si de gandire dintre cei doi parteneri.
  • Chiar daca lupta diferit, in realitate atat femeia cat si barbatul sufera in mod identic. Barbatii nu pot depasi starea de conflict, iar femeile urasc faptul ca nu mai sunt iubite sau ca partenerul s-a distantat emotional de ele.
  • Pentru a reusi in viata de cuplu, partenerii trebuie sa cunoasca cum anume sa isi poata coordona ratiunea pentru a putea face fata oricaror genuri de conflicte si suparari ale celuilalt. Doar asa vom putea fi constanti si implicati doar intr-o singura relatie.

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu