Sportul in scoala

Sportul in scoala

orele de educatie fizica (http://2.bp.blogspot.com)

orele de educatie fizica (http://2.bp.blogspot.com)Sportul in scoala ii indeamna pe cei mici sa faca multa miscare, mentinandu-si astfel conditia fizica.

Desi prezente ca niste discipline obligatorii, orele de educatie fizica reprezinta un plus de sanatate pentru micii scolari. De aceea, in cazul in care copilului nu ii place sa faca sport, scoala s-a gandit sa il oblige cumva sa faca miscare.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Sportul reprezinta secretul unei vieti mai lungi si mai sanatoase. De regula, practicarea sportului in timpul scolii le da copiilor un tonus mai bun, capacitate de a invata, capacitate de concentrare, dar si multa, multa sanatate.

Chiar daca orele de educatie fizica au fost introduse in programa scolara, in realitate acestea sunt in continuare destul de putine, daca tinem cont de sedentarismul practicat in ultima perioada. Specialistii sunt de parere ca sportul practicat cu regularitate, minim 30 de minute pe zi, te va ajuta sa te simti mai bine, prelungindu-ti durata de viata.

Cu toate ca profesorii de educatie fizica sunt uneori destul de exigenti, in realitate in mediul scolar cu greu poti avea pretentii de performanta. De regula, cerintele profesorilor solicita practicarea in mod corect a exercitiilor fizice, dar si multa miscare.

Specialistii le recomanda parintilor sa mearga zi de zi in parc cu cel mic, la orele de jogging. In acest fel, copilul va intelege cat de importanta este miscarea pentru organismul sau si o va practica cu mult drag.

De asemenea, in cazul in care copilul este indragostit de practicarea unui anumit sport, incearca sa il inscrii la orele de antrenament. Chiar daca uneori astfel de investitii sunt costisitoare, in realitate se numara printre investitiile in sanatate.

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu