Adolescentul la …moda

Adolescentul la …moda

adolescenti (www.101fashionnews.com)

adolescenti (www.101fashionnews.com)Inca din adolescenta, tinerii cad in tentatiile modei. Asa ca, fie ca vrei, fie ca nu, vei fi nevoit sa ii achizitionezi copilului tau imbracaminte destul de scumpa sau mai bine spus „de firma”.

Cu toate acestea, ori de cate ori iti vei dori sa intervii in tinuta sa vestimentara vei intampina o serioasa opunere din partea sa. Mai mult ca sigur, nu iti va placea sa iti vezi fata purtand niste pantaloni destul de excentrici, cu talie joasa, rupti si nici cu o tunsoare care in mod evident nu ar avantaja-o. Insa, nu ai nimic de facut, decat sa astepti ca aceasta perioada sa zboare cat mai repede.

Nu va trebui sa uiti nici tu de perioadele adolescentei tale, atunci cand moda hippie sau fustitele mini erau la mare cautare. Mai mult ca sigur, nici parintilor tai nu le-a placut sa te priveasca astfel.

Potrivit specialistilor, asemenea tendinte ajung in optiunile vestimentare ale adolescentilor din dorinta de a imita starurile si ceea ce dezvaluie revistele de profil.  Nu putem nega nici influenta destul de capricioasa a anturajului din care provine. In cazul in care baiatul sau fata ta face parte dintr-un grup destul de linistit, vei observa ca vestimentatia sa nu difera prea mult fata de ceea ce i-ai cumparat tu pana la aceasta varsta.

Nu trebuie sa te ingrijorezi – pe cat de repede se indragostesc de o anumita tinuta, pe atat de repede uita de ea. Chiar si asa, vei observa ca va incerca mai multe stiluri vestimentare pentru a vedea care dintre ele ii este cel mai potrivit.

In cazul in care vei incerca sa intervii in tinuta sa nu vei face altceva decat sa ii perturbi posibilitatea de a se exprima – vestimentatia fiind chiar o astfel de metoda de comunicare non verbala. De asemenea, daca copilul tau isi doreste sa se tatueze nu ii spune un nu categoric intrucat il vei determina sa faca exact opusul spuselor tale. Incearca putin cate putin sa ii dezvalui cate ceva din riscurile la care s-ar putea expune prin tatuare, dar si faptul ca acesta este o procedura destul de dureroasa si nu poate fi niciodata sters.

In final, incearca sa iti inviti fata la cumparaturi. In acest fel se va identifica destul de usor in stilul tau si o vei putea influenta destul de mult atunci cand va dori sa isi achizitioneze o anumita bluza sau fusta.