Alege modelul preferat dintr-o varietate de carucioare pentru gemeni produse in Romania

Alege modelul preferat dintr-o varietate de carucioare pentru gemeni produse in Romania

Nasterea gemenilor depaseste bucuria oferita de venirea pe lume a unui singur copil, insa pregatirile si lista de cumparaturi se modifica radical.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Pentru a reduce cheltuielile investite in sistemul de transport al copiilor, optati pentru carucioare pentru gemeni care contin si scaun de transport auto.

Ce trebuie sa luati in considerare atunci cand sunteti in cautarea unui carut pentru gemeni?

– Verificati intotdeauna daca produsul vizualizat asigura toate variantele caracteristice sistemelor de calatorie.

Majoritatea acestor carucioare pot fi folosite si ca sistem de transport, avand atat scaunul auto, landoul, precum si alte accesorii utile mamei in timpul deplasarilor.

– Asigurati-va ca produsul pe care intentionati sa-l achizitionati poate fi utilizat inca de la nasterea bebelusilor – o mare parte din aceste caruturi duble pot fi utilizate doar intr-o perioada limitata cuprinsa intre 6 si 36 de luni.

Deoarece scopul unei cercetari in prealabil este reducerea cheltuielilor si investitii in produse care pot fi utilizate timp indelungat, puteti consulta unul dintre reprezentantii magazinului in cauza pentru a obtine aceasta informatie.

– Siguranta in momentul transportului este unul dintre criteriile de selectie foarte importante, iar aceasta consta in: elemente de siguranta solide – optati pentru sistemele de prindere in 3 puncte sau 5 puncte, sistem de frana si optiune blocare pentru roti.

Care sunt atributele unui carucior pentru gemeni practic si facil de manevrat?

 Pe langa indeplinirea functiiloe de siguranta, un carucior potrivit prezinta anumite caracteristici pentru facilitarea utilizarii zilnice:

– Greutatea – Limita maxima de greutate este de 15 kilograme. Consultati intotdeaua descrierea integrata fiecarui produs pentru a afla acest detaliu;

– Gradul de manevrabilitate – Alegerea modelului potrivit se va face tinandu-se cont de stilul de viata, frecventa utilizarii si spatiul pentru depozitare.

Cate tipuri de carucioare pentru gemeni exista?

In functie de cateva caracteristici tehnice si de design, exista mai multe tipuri de astfel de articole:

– Dispunerea locurilor – Majoritatea magazinelor specializate prezinta spre comercializare carucioare duble cu doua moduri principale de amplasare a locurilor – unul langa altul sau dispuse in tandem – unul in spatele celuilalt.

– In functie de tipologie, exista 3 categorii de carucioare – Sport, jogging sau tip umbrela. Totodata, clasificarea acestora se face si in functie de accesoriile incluse, existand variantele 2 in 1 sau 3 in 1 pentru gemeni.

Magazinul online CarucioareDeCopii.ro asigură un stoc permanent actualizat de carucioare de gemeni, diverse modele si designuri, in functie de preferintele personale in ceea ce priveste dispunerea locurilor si utilitatea – carucioare 3 in 1 sau 2 in 1.

Din punct de vedere cromatic, puteti alege dintr-o varietate de culori si combinatii de culori, negru, mov, bej, alb fiind doar cateva dintre culorile disponibile.

Majoritatea carucioarelor sunt livrate impreuna cu o serie de accesorii utile, precum:

– Genti pentru obiectele fiecarui copil;
– Umbrela, husa pentru ploaie;
– Husa antivant pentru picioare;
– Cos pentru cumparaturi amplasat la baza carutului;
– Plasa pentru insecte, suport pentru pahar etc.

Odata comandate, produsele sunt livrate la domiciliul clientilor, transportul fiind gratuit pentru comenzile care depasesc un total de 400 ron.

***

Date de contact – CarucioareDeCopii.ro

– Telefon – 0723 666 005; 0765 745 009
– E-mail – [email protected]
– Adresa Depozit – Bld.Iuliu Maniu, Nr.181 – Sector 6, Bucuresti
Fara comentarii

Lasa un comentariu