Aschia nu sare departe de trunchi: Harper Beckham, copia fidela a Victoriei – FOTO

Harper Seven Beckham, celebra fiica a Victoriei ex-Posh-Spice, sotia fotbalistului David Beckham, merge pe urmele mamicii ei! [imagebrowser id=924]

Fetita are 1 an si 7 luni si este copia fidela a Victoriei. Paparazii le-au surprins pe cele doua frumoase in timpul unei “sedinte” de cumparaturi.

Boticul lui Harper este identic cu cel al faimoasei sale mame, iar fashion-sense-ul nu lipseste. Presimtim ca Victoria o va indruma pe dragalasa fetita spre o cariera in modeling, sau in lumea muzicii.

Lumea fashion nu conteneste sa o laude pe Harper pentru cumintenia ei.

“La toate show-urile fashion, Harper se poarta impecabil si arata exact ca mamica ei. Ai spune ca o copiaza! Sunt foarte simpatice”, a declarat designerul Vivienne Westwood despre fiica lui Posh Spice.

“Se pare ca gentile Chanel au fost inlocuite de…copii! Vedetele nu mai vin cu poseta scumpa la brat, ci cu bebelusul. Este si acesta un trend!”, sustine Ellen Degeneres, celebra moderatoare TV din S.U.A.

Noi credem ca Victoriei ii sta foarte bine cu micuta ei in brate si o felicitam – dar ne acordam putin timp pentru a-l lauda si pe taticul David – pentru copiii frumosi!

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare