Cat costa trusoul nou-nascutului?

Cat costa trusoul nou-nascutului?

0
nou-nascut (www.designbyclm.com)

nou-nascut (www.designbyclm.com)Inainte de momentul nasterii esti tentata sa faci toate calculele in asa fel incat sa fii sigura ca tot ceea ce se va intampla cu tine si cu nou-nascutul mai apoi sa fie in siguranta.

Asa ca, de cele mai multe ori in ultimul trimestru de sarcina multe mamici se afla in cautarea patutului pentru bebelus intrucat aranjarea camerei pana la plecarea acesteia la maternitate este un element de maxima importanta. Achizitionarea elementelor de decorare a camerei bebelusului, dar si a trusoului cu care mamica sa se poata duce la maternitate intra in calculele oricarei gravide.

Si fiindca banii oferiti de catre stat pentru cumpararea trusoului sunt destul de putini, in realitate viitorii parinti vor trebui sa scoata din buzunar sume importante de bani pentru a-si putea primi bebelusul cum se cuvine in aceasta lume.

Intr-un cuvant, hainutele acestuia vor insemna un cost de aproximativ 300 de lei. La toate acestea vom adauga si produsele de ingrijire si cele necesare amenajarii camerei bebelusului care se situeaza la un maxim de 3000 de lei. Bineinteles, in functie de preferintele parintilor pentru amenajarea camerei copilului, preturile vor putea fi mult mai mari, ajungand uneori si pana la 10.000 de lei.

Cu toate acestea, pentru a economisi o parte din bani este indicat ca in primele zile de dupa nastere sa fii prudenta si sa nu cumperi produse scumpe si foarte multe hainute. De cele mai multe ori, in prima luna vei avea surpriza ca bebelusul tau sa primeasca foarte multe cadouri de acest tip. Un alt punct de vedere consta in faptul ca in primele luni de la nastere bebelusul ia vertiginos in greutate si in inaltime, hainutele ramanandu-i destul de repede mici. Asa ca, nu face o investitie costisitoare!

De asemenea, inainte de momentul nasterii este indicat sa te interesezi care sunt targurile expozitionale care isi deschid portile in acea perioada. Cel mai adesea, astfel de targuri pentru bebelusi iti vor putea oferi destul de multe oferte si reduceri la tot ceea ce va trebui sa contina trusoul micutului tau.

Nu poti uita de costurile nasterii. In cazul in care optezi sa nasti la clinicile private din Romania, nasterea ar putea ajunge si pana la suma de 7000 de lei. In schimb, daca iti vei dori sa ti se preleveze celule stem in momentul aducerii pe lume al bebelusului, costurile vor fi si mai ridicate.