Cat s-a ingrasat Nicoleta Luciu in sarcina?

Cat s-a ingrasat Nicoleta Luciu in sarcina?

0
nicoleta luciu (www.flash.radardemedia.ro)

nicoleta luciu (www.flash.radardemedia.ro)Fiind insarcinata cu tripleti, Nicoleta Luciu s-a ingrasat aproape 20 de kilograme in primele 20 de saptamani de sarcina.

Cu toate ca tripletii sunt destul de sanatosi, Nicoleta Luciu trece prin stari destul de dificile – greturile matinale sunt destul de puternice incat cu greu le poate depasi.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

De asemenea, numarul de kilograme acumulat de vedeta reprezinta o preocupare constanta atat pentru aceasta, cat si pentru medicul care ii supravegheaza sarcina. Cu toate acestea, Nicoleta marturiseste ca uneori a mancat cat pentru …patru, ajungand sa consume chiar si 5 litri de lichide pe zi.

De aceea, pentru a evita o situatie nedorita, medicul i-a recomandat Nicoletei sa evite dulciurile, grasimile si painea. Folosirea cremelor impotriva vergeturilor reprezinta un alt element intr-o sarcina cu…greutate.

Cu toate acestea, Nicoleta Luciu nu priveste foarte speriata catre numarul de kilograme acumulate in sarcina si nici de numarul cupei de la sutien, considerand ca imediat dupa nastere va reusi sa revina la vechea ei silueta. Ceea ce o preocupa este ca tripletii sa fie sanatosi si sa se nasca fara probleme. De asemenea, considera ca o buna informare in sarcina reprezinta elementul succesului pentru perioada celor noua luni.
Fara comentarii

Lasa un comentariu