Ce sa poarte …gravidele?

Ce sa poarte …gravidele?

0
gravida (http://organizerightnow.files.wordpress.com)

gravida (http://organizerightnow.files.wordpress.com)Chiar daca in timpul sarcinii ati luat destul in greutate, iar burtica incepe sa creasca nu va trebui sa va ascundeti burtica, purtand haine mult prea largi sau sa va strangeti cu diverse corsete care sa va diminueze burtica intrucat in acest caz viata fatului este intr-un grav pericol.

In primele luni de sarcina, burtica nu va capata proportii vizibile si tocmai de aceea nu va trebui sa va schimbati intreaga garderoba. Incepand cu trimestrul al doilea de sarcina, totul se va schimba. De aceea, treptat va trebui sa va cumparati haine pe masura, mai largi, insa nu va trebui sa exagerati intrucat nu este o rusine sa fii insarcinata si sa ai in pantece propriul bebelus.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

De asemenea, hainele de gravida vor trebui sa fie confectionate din fibre naturale in asa fel incat vara sa va fereasca de transpiratie, iar iarna sa fie mai calduroase.

In ultima perioada, tot mai multe magazine si firme de productie isi pun la dispozitie serviciile pentru acest gen de tinute. De la fuste, rochii, pantaloni sau chiar jeansi- toate reprezinta mai multe optiuni de alegere ale gravidelor atunci cand ajung in magazinele de profil.

Chiar daca mai inainte de sarcina iti placea sa porti incaltaminte mai inalta, ei bine, aici va trebui sa faci cateva retusuri intrucat picioarele ti se vor umfla, iar riscul de lovituri este mult mai mare. De aceea, purtati incaltaminte cat mai joasa si mai comoda.

Un alt motiv pentru care gravida trebuie sa acorde mai multa atentie este protejarea zonei intime. De regula, medicii recomanda lenjerie intima din bumbac intrucat confera un grad in plus de igiena si sanatate. Chiar daca lenjeria din dantela este preferata multora, nu trebuie sa negam faptul ca diferitele croieli din bumbac pot deveni la fel de atragatoare.
Fara comentarii

Lasa un comentariu