Sindromul premenstrual

Sindromul premenstrual

0
femeie (www.mypregnancybaby.com)

femeie (www.mypregnancybaby.com)Toate femeile trec prin sindromul pre-menstrual, chiar daca acesta variaza in intensitate de la persoana la persoana. Afla cateva moduri in care poti sa reduci impactul SPM asupra vietii tale.

Schimba-ti dieta

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

SPM poate fi inrautatit de alimentele pe care le consumam. Renunta la mancarea sarata pentru ca sodiul cauzeaza retentia de fluide. Din acest motiv, te pot durea sanii.

Fa miscare

Chiar daca te simti balonata, obosita, temperamentala si inflamata, nu renunta la exercitiul fizic! Acesta te ajuta sa combati starea de epuizare caracteristica SPM. Mai mult, daca incepi de acum iti va fi mai usor sa faci sport in timpul menstruatiei. Miscarea reduce in intensitate durerea. Singurul lucru de care trebuie sa tii cont este faptul ca exercitiile trebuie sa fie usoare, relateaza modista.ro.

Suplimente alimentare

Vitaminele din grupa B, mineralele, calciul, magneziul si fierul au efecte dovedite asupra SPM, facandu-l mai tolerabil. Ia un supliment alimentar cand esti la mila sindromnului pre-menstrual.

Nu te abtine de la mancare

Daca poftesti dulce, nu te abtine! Consuma cateva bucatele de ciocolata, mananca fructe si alege dulciuri usoare. Glicemia scade in timpul SPM, asa ca pofta de dulce ar putea fi un semn pe care ti-l da corpul tau.
Articole similare

Fara comentarii

Lasa un comentariu