Ce spun astrele despre bebelusul regal?

Ce spun astrele despre bebelusul regal?

0

Dupa saptamani intregi in care zvonurile cu privire la sarcina iminenta a lui Kate Middleton au tinut prima pagina a ziarelor, pe 22 iulie la ora 16:24, ora Londrei, in sfarsit, a venit pe lume George, bebelusul regal. Subiectul nasterii era deja controversat, deoarece mai multi astrologi s-au grabit sa-l catalogheze pe cel mic ca fiind Rac, cand colo printul George este un Leu adevarat cu ascendent in Sagetator, ceea ce inseamna ca va avea un temperament de foc.

 

23

Picture 1 of 6

Contrar a ceea ce s-a scris peste tot, bebelusul regal nu este in zodia Racului. Intr-adevar la ora 16:24, ora Londrei, Soarele se afla la 0,01 grade in zodia Leului. O singura ora mai devreme si nou-nascutul ar fi fost Rac. Deci copilul cel mai asteptat al anului este nascut in zodia Leului, un simbol eminamente regal. Leul apare in horoscop ca un semn de lumina si deseori face dovada autoritatii sale.
Puterea, un dinamism notoriu si o vointa sfanta, sunt toate caracteristici ale acestui semn. Leul isi stabileste obiective foarte clare si stie cum sa-si duca la bun sfarsit proiectele.

Astrograma Printului George dezvaluie o mare rigoare morala. De asemenea loialitatea il caracterizeaza in egala masura pe intaiul nascut al lui Kate si William, o calitate esentiala intr-o familie regala. Sa se fereasca cei care nu-si respecta angajamentele fata de Leu! Are un puternic simt al onoarei! Deci George promite sa onoreze cu brio monarhia britanica si dinastia de Windsor.

Nascut la ora 16:24, ora Londrei, bebelusul regal are ascendentul in Sagetator. Ceea ce inseamna ca destinul il clasifica apriori printre sportivi, oameni atletici si robusti.

Mai mult decat atat, ascendentul in Sagetator ii confera un caracter cald si tendinta spre optimism. La acestea se adauga un presupus gust pentru calatorii, in stransa legatura cu atractia pentru calatoriile in strainatate si abilitati pentru afaceri internationale.

Relatia cu parintii
Relatia Venus-Neptun in semnul sau zodiacal este marturia atasamentului sau fata de mama. Atat George o admira pe Kate, cat si ea pe el. Este regina sa! Acest copil, asa regal cum este, va avea nevoie de mama lui. Iar Ducesa de Cambridge va fi mereu disponibila pentru copilul ei.
In legatura cu tatal sau, remarcam aspecte propice in relatia Venus-Jupiter si Jupiter-Jupiter, care ne fac sa credem intr-o dragoste puternica. Cu toate acestea, sunt de temut unele ciocniri intre copil si tatal sau, care ar putea fi mai tarziu radacinile unor probleme de comunicare intre George si William.