Cinci predictii amuzante despre sexul copilului

Cinci predictii amuzante despre sexul copilului

0
gravida (http://lh6.googleusercontent.com)

gravida (http://lh6.googleusercontent.com)Nu putine sunt cele care isi doresc sa afle din timp care va fi sexul copilului. Cu toate ca ecograful nu poate spune mare lucru decat pe la sfarsitul trimestrului unu de sarcina, in realitate multe gravide apeleaza la predictii babesti pentru  descoperi sexul viitorului lor copil.

Iata cateva predictii amuzante:

  • testarea sexului cu verigheta – asezati deasupra burtii gravidei verigheta atarnata de o ata. In cazul in care inelul se va invarti, atunci mai mult ca sigur ca va fi fetita, iar daca va avea o miscare dreapta, asemenea unui pendul, va fi baiat.
  • poftele pot determina sexul copilului – in cazul in care gravida pofteste la lucruri sarate sau mai condimentate, atunci va avea un baietel, iar daca este adepta dulciurilor se spune ca va avea o fetita.
  • forma burtii– in cazul in care burta este mai joasa va aduce pe lume o fetita, iar daca este tuguiata si mai inalta va avea baiat.
  • testul cu sarea – in anumite zone ale tarii se apeleaza la acest test. Gravidei i se pune putina sare in cap, fara ca aceasta sa stie. In cazul in care isi va duce mana la gura sau la ochi va naste o fata, in schimb daca isi duce mana catre nas atunci va avea un baietel.
  • pulsul inimii bebelusului – fetele au un puls mai rapid, asa ca daca are peste 140 de batai pe minut va fi fetita, in schimb baietii se incadreaza sub aceste masuratori.