Cinci trucuri pentru ca sarcina sa apara

Cinci trucuri pentru ca sarcina sa apara

0
fertilitatea (www.lasvegasfertility.com)

fertilitatea (www.lasvegasfertility.com)Odata ce te-ai decis sa aduci pe lume un bebelus, nu trebuie sa eziti sa pui in aplicare cele mai uzuale tehnici de a ramane insarcinata. Oricat de mult ti-ai dori un bebelus, acesta va putea intarzia sa apara uneori daca nu alegi pozitia sexuala corecta, momentul sau perioada ovulatiei.

Asa ca, toate aceste tehnici puse cap la cap nu vor putea decat sa te ajute sa obtii ceea ce iti doresti mai repede decat ai visat. De aceea, iata cateva trucuri expuse de specialisti pentru ca sansele tale de reusita sa fie foarte mari:

Pozitia sexuala

Alegerea pozitiei sexuale pentru concepere va trebui sa tina cont de faptul ca sperma va trebui implantata foarte adanc in vagin. De aceea, o pozitie sexuala care iti va permite o penetrare cata mai adanca nu va putea avea decat sanse de reusita. Doggy style sau pozitia misionarului cu picioarele pe umerii partenerului te vor ajuta in implinirea dorintei de a avea un copil.

Pozitia de dupa actul sexual

Imediat dupa ce partenerul va ejacula va trebui sa stai intinsa pe spate cat mai mult timp, peste 30 de minute, cu picioarele usor ridicate si sprijinite de o perna pentru ca spermatozoizii sa poata ajunge sa fecundeze ovulul. O pozitie sexuala care iti va permite sa ai orgasm va mari sansele de reusita. Odata ce partenerul ejaculeaza va trebui sa procedeze destul de prudent, sa nu se miste si sa se asigure ca sperma este lasata cat mai adanc in vagin.

Masuri contraceptive

Daca ai renuntat de curand la pilulele contraceptive s-ar putea sa ai noroc sa ramai insarcinata. Cu toate acestea, sansele cresc destul de mult de-abia dupa 3-4 luni de la renuntarea administrarii acestora. In schimb, daca foloseai prezervativul ca masura contraceptiva, folosirea acestuia nu va avea repercursiuni pe termen lung, putand ramane insarcinata imediat ce ati renuntat la folosirea acestuia.

Perioada ovulatiei

Potrivit specialistilor incearca sa faci sex neprotejat cu cel putin cinci zile inaintea perioadei fertile. Cu toate acestea va trebui sa cunosti csnd anume apare. De aceea, va trebui sa iei in calcul masurarea temperaturii bazale, modificarea pozitiei cervixului si cresterea secretiei cervicale, trei factori care te anunta din timp cu privire la perioada in care vei ovula. Asadar, faceti sex neprotejat inainte si dupa aceasta perioada intrucat nu poti depista cu precizie momentul in care organismul tau prezinta cel mai inalt prag al fertilitatii.

Alimentatia

Mentine-ti un stil de viata sanatos, asigurandu-i organismului suficienti nutrienti necesari unui organism sanatos. Asadar, renunta la vicii: alcool, fumat, droguri si incearca sa te mentii cat mai departe de factorul stres.