Numai Tonic II: Ideal Standard lanseaza alianta dintre forma si functionalitate

Numai Tonic II: Ideal Standard lanseaza alianta dintre forma si functionalitate

0

Ideal Standard a dezvaluit cea mai recenta realizare remarcabila din sectorul  colectiilor sale de expozitie. Tonic II reprezinta o noua solutie completa armonioasa si contemporana pentru baie cu obiecte sanitare ceramice, baterii, mobilier si cazi create de studioul de design german, ARTEFAKT.

Avand un design rafinat usor rotunjit, liniile simple si frumoase ale Tonic II isi propun sa creeze o atmosfera de calm si armonie, transpunandu-va din stilul de viata modern, febril, in adevarata relaxare.

Axat pe tehnologie si versatilitate, Tonic II ofera o gama vasta de solutii si combinatii de mobilier. Cu linii subtile, pure si paleta de culori delicate, se potriveste in orice ambient, creand un spatiu ideal si o atmosfera  rafinata in baia Dumneavoastra.

Versatilitatea gamei este demonstrata printr-un portofoliu vast de dimensiuni si modele, care asigura diverse optiuni, permitandu-va sa creati propria baie spatioasa sau o toaleta mica, dar cocheta.

Fiecare piesa din  colectie este studiata cu atentie, beneficiind de caracteristici inovatoare. Tehnologia de ultima ora se regaseste in fiecare produs, inclusiv in iluminarea ambientala integrata, optiunile ingenioase ce confera spatii de stocare generoase cu sistem de inchidere lenta, tehnologia pentru economie de apa, noile vasele de WC fara rama si tehnologia de revolutionara de spalare “ AquaBladeÔ” .

Toate aceste caracteristici unice recomanda Tonic II drept alegerea suprema, o baie contemporana  ce ofera atat forma cat si functionalitate, permitand o transformare completa, experienta Dumneavoastra in baie fiind astfel de liniste si relaxare.

Achim Pohl, Fondatorul ARTEFAKT, comenteaza: “Viziunea noastra a fost sa concepem o colectie care echilibreaza perfect forma, functionalitatea si emotia. Colectia Tonic II conturata  si apreciata, prezinta o selectie incredibila si produse splendid proportionate“.

“Liniile rotunjite, pure, creeaza un aspect estetic nefortat si intreaga colectie prezentata creeaza sentimentul de puritate si armonie.  In timp ce va rasfatati in asemenea frumusete si lux, Tonic II ofera de asemenea si solutii de stocare inteligente si spatioase, lavoare cu suprafata mare de spalare – aceasta constituind alianta contemporana suprema dintre forme superbe si functionalitate inovatoare de inalta performanta.”

Tonic II cuprinde o superba gama de baterii frapante, baterii de cada si dus si baterii termostatice, cu un design unic, elegant ce se va remarca in orice baie, adaugand o nota perfecta de finisare. Colectia dispune de tehnologia de ultima generatie a bateriilor din alama. Toate bateriile de lavoar si de cada sunt prevazute cu un limitator de temperatura pentru a va asigura ca isi mentin corpul rece ca masura esentiala de siguranta si cu un aerator cascada pentru a asigura un debit de apa eficient  de 5L pe minut.

Tonic II are lavoare semi-incastrate concepute pentru a fi amplasate majestuos pe mobilier sau pe blat. Pentru aceia care prefera aspectul estetic al obiectelor fara imbinari vizibile, va recomanda sa alegeti unitatile vanity combinate cu un lavoar superb. Lavoarele semi-incastrate si dulapioarele vanity sunt disponibile cu rama maro si intr-o paleta vasta gama de culori luxoase.

Obiectele sanitare ceramice superbe sunt combinate fara imbinari vizibile cu componentele de mobilier pentru a crea un aspect estetic curat asortandu-se cu cazile extraordinare pentru a realiza o capodopera emblematica. Tonic II ofera solutii complete de cazi, simple sau duo, de colt sau de  mijloc, toate pot constitui o optiune.

Solutiile de valorificare a spatiului de stocare in cadrul baii sunt de o importanta vitala in viata actuala moderna. Mobilierul Tonic II pe langa faptul ca furnizeaza solutii ample de stocare cu rafturi rezistente din sticla si sertare cu inchidere lenta permit o economie de spatiu beneficiind de un sifon nou unic Space Idealflow la unitatile de stocare sub lavoar.

De obicei la un mobilier integrat si solutii de lavoar, aproape un intreg sertar sau spatiul unei etajere este perturbat de sistemul de scurgere. Ideal Standard a introdus un nou sifon pentru economia de spatiu care iese din mijlocul unitatii de lavoar, astfel incat sa nu existe nici un fel de interferenta cu sertarul intern – asigurand un spatiu suplimentar de stocare cu pana la 20% mai mare.

Colectia ofera cinci posibilitati de finisaje pentru mobilier, de la alb lucios, gri deschis pana la  maro deschis. Efectul elegant de lemn este disponibil ca variante de lemn gri si maro. In sertarul unitatii vanity sunt incluse in mod standard elemente inteligente cum ar fi divizoare interioare,  cutii de stocare si lumina interna cu senzor de miscare. Exista optiuni cu banda maro pentru lavoare semi-incastrate, lavoare vanity si guest, acestea conferind un aspect fascinant, sofisticat baii Dumneavoastra. La mobilier pot fi aplicate manere contrastante din metal ce pot fi utilizate de asemenea ca port prosop. Manerele sunt furnizate de culoare alb lucios, cromate sau maro mat conferind un efect subtil somptuos.

Toate vasele de WC lansate in gama Tonic II sunt echipate cu tehnologia de ultima ora de spalare, sistemul revolutionar  Ideal Standard “AquaBladeÔ”. Acesta combina aspectul estetic minunat cu cele mai bune performante de spalare disponibile pe piata, sunt usor de curatat, conferind o igiena mai buna si un jet de spalare puternic, toate aceste caracteristici regasindu-se intr-un singur sistem. De la colacul de WC subtire, declansare rapida, la intreaga baie  li se aduc laude  in ceea ce priveste tehnologia si versatilitatea.

Francesca Cheli, Director Grupa de Produse, Ideal Standard International BVBA, a spus: “La Ideal Standard noi credem ca baile trebuie sa fie nu numai spatii functionale ci si spatii superbe de locuit. Stilul modern, si totusi clasic al Tonic II permite sa se obtina o calitate fara varsta care va continua sa arate foarte bine in anii ce urmeaza, furnizand o solutie completa potrivita pentru stilul de viata complex actual”.