Criterii in alegerea gradinitei

Criterii in alegerea gradinitei

2
gradinita (www.reportervirtual.ro)

gradinita (www.reportervirtual.ro)Atunci cand sunt nevoiti sa isi dea copilul la gradinita, parintii isi fac nenumarate griji si nu cunosc modul in care ar trebui sa procedeze in alegerea ei.

Stim cu totii ca la gradinita copiii invata sa comunice, se integreaza in colectivitate, isi dezvolta creativitatea si noile aptitudini. Pentru a va usura decizia de a alege gradinita care sa corespunda celor mai exigente cerinte va trebui sa aveti in vedere cateva criterii deosebit de importante:

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:
 • Mai inainte de toate incercati sa studiati oferta gradinitelor din apropierea casei. Cu ajutorul sau va veti putea decide mai usor;
 • Incercati sa faceti cate o vizita la gradinitele pe care le-ati selectat din lista pentru a purta o discutie cu directorul aceste institutii de invatamant;
 • Intotdeauna aveti grija la conditiile pe care le pune la dispozitie gradinita – un mediu curat, personal educativ de specialitate, programe de studiu atragatoare, bucatarie proprie sau transport – toate reprezinta criterii de cea mai inalta semnificatie in alegerea gradinitei;
 • Studiati orarul pus la dispozitie de gradinita – in cazul in care sunteti nevoita sa ramaneti la serviciu mai mult timp va trebui sa optati catre programul lung al acesteia;
 • Studiati tarifele gradinitei – chiar daca acestea ar trebui puse pe loc secund, totusi sunt destul de importante atunci cand avem un buget limitat.

Cu toate ca gradinitele particulare practica tarife putin mai mari decat cele existente in cadrul gradinitelor de stat, nu faceti rabat de la calitate. Aici veti fi siguri ca veti gasi un mediu curat, armonios si plin de dragoste pentru copii. De asemenea, acestea dispun de bucatarie proprie, cabinet medical, sala de mese. Personalul de specialitate prezent aici este atent la orice miscare a copilului, gata oricand sa ii ofere primul ajutor. De asemenea, programul educativ este destul de variat, oferindu-le copiilor posibilitatea de a face sport, de a-si dezvolta creativitatea si imaginatia si de a se obisnui cu limbile straine.
2 Comentarii

 1. Eu am avut doua experiente destul de urate una a fost la o gradinita de stat si alta a fost la o gradinita care practica tarife ieftine adica sub 1000 RON per luna.
  Dupa ac experiente am inceput sa studiez mai bine piata si am fost aproape la toate gradinitele din sectorul 1 si pot spune ca acum am inteles de ce anumite gradinite practica tarife de peste 1.400 ron per luna.
  Daca vreti calitate atunci trebuie sa fiti pregatiti sa platiti peste 1.500 RON per luna.
  Eu am acum fetita la Karin’s Kids Academy o gradinita din zona Domenii si pot spune, cu riscul de a fi acuzata ca fac reclama, ca aceasta gradinita ofera de departe cele mai bune servicii.
  Eu vad la fetita mea niste progrese pe care sincer nici nu ma asteptam sa le vad : este extrem de comunicativa, are foarte mare inceredere in ea, este destul de creativa si inventiva, au inceput sa-i placa legumele si fructele si ce ma bucura cel mai mult este ca in fiecare dimineata abia asteapta sa ajunga la gradinita.
  E de departe cel mai calduros colectiv!!!
  Va multumesc din suflet Karin’s Kids!!!!

 2. Si eu confirm cele spuse de Mihaela.
  Eu am avut baietelul la o gradinita de fite (nu vreau sa dau nume dar cele care se mai intereseaza de gradinite stiu despre ce gradinite vorbesc) unde dupa 6 luni a refuzat sa mai mearga la gradinita. Sincer nici mie nu-mi prea facea placere sa vad in fiecare dimineata aceasi mina sictirita a personalului de la gradinita de “renume” dar nu aveam incotro trebuia sa-mi duc copilul undeva.
  La Karin’s Kids nu numai ca baietelului ii place la nebunie dar chiar si mie imi face placere sa deschid usa gradinitei si sa vad tot acel personal dragut si vesel.
  Atat eu cat si copilul meu ne simtim ca in familie.
  Felicitari Karin’s Kids pentru tot ce faceti si sper sa o tineti tot asa.

Lasa un comentariu