Cum sa scapi de celulita dupa nastere?

Cum sa scapi de celulita dupa nastere?

0
cosmetica (www.e-nunti.ro)

cosmetica (www.e-nunti.ro)Dupa nasterea bebelusului, orice femeie este tentata sa sufere de complexe. Fie ca urmare a numarului de kilograme acumulat in timpul sarcinii, fie datorita petelor sau vergeturilor sau pur si simplu din cauza celulitei – toate ii vor da mari batai de cap.

Cu toate acestea, in ultima perioada noile tehnologii reusesc sa remodeleze corporal corpul, imbinand radiofrecventa bipolara cu lumina infrarosie. Velasmooth face parte din categoria inventiilor cele mai noi care te scapa de celulita. In prezent, acesta este destul de intalnit la San Remo, facand parte din practicile cele mai frecvente de remodelare corporala mai ales a femeilor care au nascut recent.

Velasmooth este un aparat medical care reuseste sa transforme radical corpul unei femei care nu a fost adepta exercitiilor fizice de-a lungul vietii. Cu ajutorul lui, corpul femeii va deveni la fel de tonic ca si cel al unei adolescente.

Aparatul italian incearca sa combine radiofrecventa bipolara cu sistemul vacuum, lumina infrarosie si masajul mecanic. Chiar daca primele sedinte nu sunt foarte placute, fiind putin dureroase, in realitate Velasmooth te ajuta sa intineresti si sa iti redea tonusul muscular de care ai nevoie, scapand de celulita si de kilogramele cu care ai ramas dupa nastere, in numai cateva sedinte.

Articole similare