Cu bebelusul in vizita

Cu bebelusul in vizita

0
bebelus (http://2.bp.blogspot.com)

bebelus (http://2.bp.blogspot.com)Atunci cand te gandesti sa pleci in vizita la prieteni impreuna cu bebelusul totul poate deveni o necunoscuta si o mare aventura pentru parinti. Cu toate acestea, ca nu sunt putine cazurile in care bebelusii adora sa viziteze spatii cat mai noi, cu oameni cat mai deschisi si cu locuri pe care sa le poata explora in voie. Exista si situatii deloc placute in care prietenii se vor simti inconfortabil atunci cand bebelusul va incepe sa le „cotrobaie” prin casa.

Asa ca, chiar daca tie ti se va parea minunata fuga acestuia prin noua locuinta, in realitate totul poate crea destule neplaceri. Daca prietenii te vor asigura ca nu este nicio problema, atunci nu ai de ce sa iti faci griji. Cu toate acestea, nu il lasa nesupravegheat intrucat riscul de a se lovi sau de a sparge ceva ce nu iti apartine este destul de mare.

De aceea, cea mai buna indicatie este ca in momentul in care te decizi sa mergi in vizita insotita de puiul tau sa ii iei cu tine cele mai indragite jucarii. O astfel de idee ii va atrage cu siguranta atentia celui mic. Nu le alege totusi pe cele care fac o galagie destul de mare intrucat discutia pe care ti-o planuiai cu prietenii este posibil sa se destrame datorita zgomotului creat de acestea.

Atunci cand bebelusul este atras de prize in locuinta ta trebuie sa stii ca un astfel de obicei nu dispare peste noapte si mai ales in vizita. Tocmai de aceea, nu uita sa iei cu tine dopuri pentru priza care te-ar putea ajuta sa iti tii copilul mai in siguranta. Tocmai de aceea, nu uita sa iti intrebi prietenii daca au anumite chimicale sau anumite medicamente periculoase puse intr-un loc unde poate ajunge bebelusul. Cu toate acestea, nu vei putea sa fii destul de previzibila si sa le cunosti pe toate, asa ca nu iti lasa bebelusul nesupravegheat.

Chiar daca mergi in vizita nu trebuie sa renunti la felurile preferate de mancare. Asa ca, ia cu tine cateva alimente preferate. Daca vei spera ca bebelusul sa fie incantat de mancarea oferita  de gazde s-ar putea sa ai ceva surprize neplacute.

Iar daca il alaptezi, nu trebuie sa te sfiesti si sa refuzi sa iti hranesti copilul. Te poti retrage, cu permisiunea prietenilor, intr-o camera unde sa fii doar tu si bebelusul.