Cum este influentata sexualitatea de afectiunile copilariei?

Cum este influentata sexualitatea de afectiunile copilariei?

0
copii (www.kharefamily.files.wordpress.com)

copii (www.kharefamily.files.wordpress.com)Chiar daca ne este greu sa credem, sexualitatea oricui este influentata de anii copilariei si mai ales de afectiunile avute. Circumcizia la bebelusi, copilul care face in pat pana la o varsta mai inaintata sau bataile din familie – toate reprezinta cauze care determina anumite anomalii sexuale la copilul ajuns matur odata cu trecerea anilor.

Nu trebuie uitate nici abuzurile sexuale sau pedepsele corporale aplicate de catre parinti care pot determina reactii sexuale mult mai grave.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Copilul care face in pat, vreme indelungata – un astfel de stres poate conduce mai tarziu la ejacularea precoce la barbate si frigiditate in cazul femeilor.

Circumcizia copilului – cu toate ca medicii au fost de parere ca cirmcizia nu poate conduce la anumite evenimente psihologice prea insemnate pentru copiin intrucat realizate in primul anisor de viata bebelusul nu va resimti durere, in realitate aceasta poate influenta sexualitatea maturului de mai tarziu. Odata cu efectuarea circumciziei, penisul nu mai devine atat de sensibil la atingeri intrucat prin aceasta operatiune medicii vor elimina o mare parte din tesutul erogen, mai exact aproximativ 20.000 de terminatii nervoase vor fi date la o parte. De asemenea pana si circulatia sangvina la nivelul penisului este afectata destul de mult. De aici si pana la incapacitatea barbatului de a-si multumi partenera nu mai este decat un pas intrucat acesta incearca sa isi multumeasca partenera prin frictiune si nu prin presiunea miscarii. Se poate spune ca efectele de ordin psihologic vor putea determina aparitia impotentei mai inainte de vreme.

Abuzurile sexuale – in cazul in care in copilarie cel mic a fost abuzat, se poate spune ca acesta va prezenta afectiuni de ordin psihic vreme indelungata, reusind destul de greu sa depaseasca trecutul. Neincrederea in partener, frigiditate sau impotenta sunt doar trei dintre principalele reactii ale organismului.
Fara comentarii

Lasa un comentariu