Cum este sa fii mamica de opt copii deodata?

Cum este sa fii mamica de opt copii deodata?

0
nadya suleman (www.cdn.bubble.com)

nadya suleman (www.cdn.bubble.com)Fiecare nou bebelus aduce o data cu el o serie intreaga de griji si probleme pentru copii. Ti-ai imaginat vreodata cum este sa ai opt copii deodata?

Ei bine, Nadya Suleman este o americanca ce tocmai a implinit 36 de ani si are opt bebelusi nascuti deodata. Da, da…deodata!

Intr-un cuvant, o mama erou, am putea spune. Folosind tehnicile de fertilizare in vitro, Nadya Suleman a obtinut opt feti vii pe care a reusit sa ii aduca pe lume prin operatie cezariana. Cu toate acestea, opinia publica din America este de parere ca riscurile au fost foarte mari, mai ales ca Nadya sau mama Octomom, asa cum este cunoscuta in intreaga lume, era deja o mamica de sase copii si singura, spre surprinderea unora.

Pana in  prezent, Nadya Suleman si-a adus pe lume si ceilalti copii tot prin fertilizare in vitro, pornind de la varsta de 21 de ani, inca din 1997. Vazand ca are succes, a mai facut noi incercari cu scopul de a avea o familie extinsa.

Cu toate ca in tehnicile de fertilizare in vitro se folosesc mai putini embrioni, medicul care a supravegheat-o i-a implantat un numar de 12 embrioni, din care 8 s-au dovedit a fi viabili.