Cum poti sa obtii un bonus de pana la 200 de lei...

Cum poti sa obtii un bonus de pana la 200 de lei pentru pariuri online

0

Tot mai multi pariori se indreapta catre mediul online pentru a-si incearca norocul si priceperea. Iar pentru a-i ajuta, Bet365 le ofera un bonus de 100% la o depunere in contul de pariuri, pana in limita a 200 de lei. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati pe site-ul casei de pariuri si sa accesati bonuscod.com.

Nu trebuie sa va speriati ca deschiderea contului ia mult timp. Procesul de inscriere este simplu si dureaza cateva minute. Dupa ce ati intrat pe site, trebuie sa completati formularul de inscriere, iar dupa aceea, trebuie sa depuneti fonduri in contul dumneavoastra.

In timpul completarii formularului de inscriere, la sectiunea Cod Bonus trebuie sa mentionati bet365 cod bonus. Acest lucru este necesar pentru ca site-ul sa recunoasca faptul ca dumneavoastra vreti sa beneficiati de promotia bet365 cod bonus.

Pentru ce poate fi folosit bonusul

Bonusul primit de dumneavoastra dupa intregul proces de inscriere si de depunere a banilor poate fi folosit in orice categorie a site-ului. Bonusul va avea valoarea de 100% din suma depusa, in limita a 200 de lei si numai atunci cand depozitul minim este de cel putin 10 de lei. Pentru retragerea bonusului sunt necesare pariuri in valoare egala cu de trei ori depozitul de calificare.

Sumele din contul dumneavoastra pot fi folosite in pariuri la toate sectiunile site-ului: Pariuri sportive, Pariuri Live, Pariuri Financiare, jocuri de Casino, Poker sau Slots. Ele pot fi gasite in bara principala a Bet365. Impreuna cu Pariurile Live, utilizatorii pot gasi si Curse de caini Live si Curse de cai Live, iar cotele de pariuri la aceste categorii sunt printre cele mai bune din domeniu.

Cat dureaza retragerea banilor din cont

Retragerea banilor din contul dumneavoatra de bet365 se face foarte usor. Este recomandata folosirea Skrill (Moneybookers) pentru a asigura o retragere rapida a fondurilor. Daca alegeti retragerea in transferuri bancare sau carduri de credit / debit, retragerile vor dupa 1-2 zile lucratoare.

Costurile retragerilor de bani

Pentru multe case de pariuri, oamenii cred ca atunci cand depoziteaza bani sau isi retrag castiguri din pariuri, li se vor percepe taxe in plus. La bet365, depozitele si retragerile sunt gratuite, sistemul virand banii exact asa cum doreste utilizatorul.

Probleme descoperite

Potrivit site-urilor de profil care monitorizeaza jucatorii de pe bet 365, cei care au utilizat codul Promo Bet365 nu au raportat nicio problema, iar activitatea a ramas neschimbata inca de la inceputul aceste campanii promotionale.

Atentie! Trebuie sa stiti că jocurile de noroc sunt periculoase şi pot duce la dependenţă. Ele va pot ruina viaţa, aşa că asigurati-va că jocati în mod responsabil. Nu pariati sume pe care nu va permiteti să le pierdeti.