Cum sa revii la silueta perfecta dupa nastere – tips & tricks

Cum sa revii la silueta perfecta dupa nastere – tips & tricks

0
dieta

dieta-2

Picture 1 of 2

Orice femeie este ingrijorata de modul in care arata dupa nastere, dorindu-si tare mult sa revina la silueta perfecta.

Cu toate ca silueta implica o serie larga de sacrificii, mai ales alimentare, in realitate dupa nastere poti slabi destul de usor, doar daca acorzi atentie stilului tau de viata. Dupa nastere, orice femeie este mai sensibila, avand nevoie de un anumit timp pentru recuperarea sa fizica. Tocmai de aceea, medicii interzic dietele drastice si sfatuiesc femeile ca este mai important sa acorzi un anumit timp organismului pentru a-si reveni decat sa te arunci in “capcanele” unei alimentatii prea putin calorice. Intr-un cuvant, dupa nastere organismul are nevoie de un regim alimentar sanatos si diversificat, mentinandu-si in acest fel rigoarea si forta pentru a face fata schimbarilor.

Tips & tricks pentru a reveni la silueta perfecta dupa nastere:

  • ai grija la stres  – stresul se numara printre principalii factori care nu te lasa sa slabesti. Dupa nastere, orice mamica este mai incordata, mai ales atunci cand vine vorba de ingrijirea bebelusului. Cu toate acestea, este bine sa te detasezi de aceste lucruri pentru a nu avea probleme cu silueta dupa nastere. Poti incerca exercitiile de yoga!
  • fa miscare – acesta este unul dintre trucurile cu cea mai mare sansa de reusita. Indiferent de modul in care alegi sa faci miscare, va trebui sa fii constienta de faptul ca acest lucru te ajuta destul de mult in demersul tau de a ajunge la silueta perfecta. Poti merge la sala de fitness, insa numai dupa ce ai recomandarea medicului specialist.
  • consuma fructe si legume cu vitamina C – aceasta vitamina produce un efect cu adevarat minunat atunci cand vine vorba de silueta – te ajuta sa slabesti. Tocmai de aceea, se recomanda sa consumi multe citrice, precum si legume proaspete care o contin;
  • renunta la dulciuri – cu toate ca sunt destul de delicioase, va trebui sa te gandesti ca dupa nastere este nevoie si de anumite sacrificii atunci cand vine vorba de silueta perfecta. Dulciurile determina adaugarea unui numar de kilograme suplimentare, fapt care nu te avantajeaza;
  • evita prajelile si grasimile nesanatoase – poti inlocui grasimile nesanatoase cu cele cu un continut crescut de Omega 3 sau 6 si poti incerca deliciul preparatelor la cuptor ori fierte.