Cum slabesc vedetele dupa sarcina?

Cum slabesc vedetele dupa sarcina?

0
Jennifer Lopez (www.celebs101.com)

Jennifer Lopez (www.celebs101.com)Starurile de la Hollywood incearca sa ne inspire pana si in noua noastra meserie – aceea de mamici. De aceea, incercam tot mai mult sa urmam regimul lor de slabire de dupa nastere, fiind unul destul de sigur, pentru a putea pierde din kilogramele acumulate in sarcina.

Jennifer Lopez

Aceasta s-a ingrasat in sarcina aproximativ 20 kilograme pe care a reusit sa le dea jos destul de usor prin multe exercitii fizice facute la sala de fitness imediat dupa recuperarea de dupa nastere.

Victoria Beckham

Aceasta a reusit destul de greu sa dea jos kilogramele acumulate in timpul celor trei sarcini intrucat este suferinda de sindromul ovarelor polichistice. Cu toate acestea, nu a ezitat sa faca multa miscarea cu care era obisnuita si inainte de sarcina.

Christina Aguilera

Chiar daca a mai acumulat cateva kilograme acesteia nu ii displace noul sau look. Nu ezita sa manance cate o prajitura macar o data pe saptamana, dar, in acelasi timp, nu uita nici de miscare intrucat merge pe premisa ca „ce e prea mult strica”.

Catherine Zeta Jones

Chiar daca nu ii place sa fie asemenea top modelelor din ziua de astazi – foarte slaba – aceasta a reusit sa mai scape de kilogramele acumulate in timpul sarcinii gemenilor prin miscare. Secretul reusitei, se pare, ca este altul – mananca doar cand ii este foame.

Kate Hudson

Pentru a slabi, aceasta a apelat la sprijinul unor antrenori de renume. In acest fel a reusit sa faca fata unui program obositor de fitness, de circa 3 ore pe zi, timp de sase zile pe saptamana. Nu uita sa manance sanatos, regimul sau bazandu-se mai mult pe consumul de proteine.