Cuptorul Inspiro: inspiratia din bucataria ta

Cuptorul Inspiro: inspiratia din bucataria ta

0
Cuptor-Inspiro electrolux

Cuptor-Inspiro electroluxCand esti mama, cele 24 de ore ale zilei ti se par total insuficiente. Si treburilor casnice obisnuite si le adauga si preocuparea ca cei mici sa aiba intotdeauna o alimentatie bogata si sanatoasa. In astfel de momente ai vrea sa ai un bucatar profesionist, care sa faca totul pentru tine. Cuptorul Inspiro de la Electrolux il poate, insa, subtitui cu succes.

Fiind dotat cu gratar, ventilator, gatit la foc mic, program pentru pizza sau quiche, optiune pentru incalzire rapida, acest cuptor multifunctional de la Electrolux poate fi exact ajutorul de care ai nevoie. Cand nu mai ai inspiratie, poti opta pentru functia Auto Cooking si pentru varietatea de meniuri pe care cuptorul le propune. Inspiro utilizeaza o baza de date din experienta profesionala de pe intregul continent european, specializata pe coacere (paini, torturi si placinte), rumenire (friptura de porc, pui si peste), semipreparate (preparate congelate), preparate la cuptor (caserole, suflee si preparate gratinate) si pizza (proaspata, congelata, semipreparata si snack).

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cat timp cuptorul pregateste cina, tu poti avea momentul tau de relaxare si liniste. Nici macar curatarea cuptorului nu-ti mai da bataie de cap. Cuptorul Inspiro de la Electrolux este disciplinat si se curata singur. Sistemul de auto-curatare pirolitica incalzeste cuptorul la 500 ˚C, ceea ce transforma toate resturile de mancare in scrum. Cu o laveta umeda poti indeparta usor scrumul, iar cuptorul tau ramane perfect curat.

Timpul se scurge altfel atunci cand Inspiro se afla in bucataria ta.

 

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu