Micul campion din sectorul 6

Micul campion din sectorul 6

0
karate (http://4.bp.blogspot.com)

karate (http://4.bp.blogspot.com)Participant la Campionatul European de Karate S.K.D.U.N, desfăşurat în perioada 2-3 aprilie 2011, în localitatea Eger (Ungaria), micuţul A.A. a reuşit să smulgă laurii victoriei obţinând premiul cel mare la categoria “Kata”.

Proaspătul campion este beneficiar al serviciilor sociale oferite de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 destinate copiilor lipsiţi de ocrotirea părinţilor naturali.

Încă din anul 2002, după ce situaţia familiei sale de origine s-a deteriorat, A.A. a fost încredinţat unui asistent maternal profesionist plătit. În ianuarie 2010, copilul a fost inclus în programul „Liga tinerilor sportivi”, derulat de DGASPC Sector 6 în scopul descoperirii micilor talente şi integrării sociale a copiilor aparţinând categoriilor defavorizate.

Conştiincios şi talentat, A.A. nu a ieşit din cuvântul maeştrilor care l-au pregătit şi nu a lipsit de la antrenamentele desfăşurate de patru ori pe săptămână.

Acum în vârstă de 12 ani, micuţul culege roadele muncii sale, dovedind spre satisfacţia celor care îl îndrumă şi îl îngrijesc, că statutul de defavorizat social nu reprezintă un obstacol de netrecut.