De ce ne cade parul?

De ce ne cade parul?

0
par femeie (http://styletips101.com)

par femeie (http://styletips101.com)Caderea parului reprezinta o afectiune destul de serioasa la nivelul scalpului care apare la mai toate persoanele cu o alimentatie defectuasa, indiferent de varsta. Asa ca putem vorbi despre astfel de lucruri atat la persoanele mature, la cele in varsta sau chiar la copii. Daca avem in vedere modificarile hormonale ce sunt aduse in organism odata cu sarcina, vom putea observa ca multe gravide se confrunta cu o astfel de problema destul de neplacuta.

Asa ca, pentru a evita caderea parului trebuie sa incercam sa ne corectam stilul nostru de viata, mai ales cel alimentar.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Modul in care ne alimentam poate crea efecte destul de neplacute la nivelul intregului organism, deci si la nivelul parului nostru. Ne putem confrunta asadar fie cu o cadere destul de intensa a parului, fie cu o stopare a cresterii sale, daca sunteti suspecta de bulimie ori anorexie. Asa ca, atunci cand va alimentati ganditi-va de doua ori inainte de a inghiti la efectele pe care le-ar putea produce hrana respectiva corpului dumneavoastra.

Consumul de medicamente are drept efect caderea destul de serioasa a parului. Asa ca, un consum de amfetamine determina pierderea insemnata a parului, dar si alte medicamente fie prescrise de medic, fie nu, au aceleasi efecte, folosite in exces. Asa ca nu uitati sa va adresati medicului pentru prescrierea medicamentului potrivit pentru a evita efectele adverse asupra organismului.

Tiroida, diabetul, lupusul ori diferite afectiuni hormonale reprezinta cauze destul de serioase a pierderii parului, mai ales in cazul femeilor. Asadar, investigati orice mica afectiune pentru a preveni astfel de efecte neplacute.

Inca din primele luni de viata, cei mici se pot confrunta cu o lipsa a parului sau cu o crestere mult prea inceata a acestuia. Asa ca, apar suficiente semne de intrebare puse de care parinti in  acest sens. Nu uitati sa mergeti la medic pentru orice nelamurire legat de cel mic.

Dupa nastere caderea parului poate fi la fel de abundenta ca si in timpul sarcinii sau poate chiar mai crescuta. Nu intotdeauna exista situatia in care pierderea parului este stopata imediat dupa nastere.

Si daca doriti sa fiti in trendul modei si sa purtati sepci ori palarii, nu uitati sa le spalati in timp intrucat pot avea aceleasi efecte.

Asa ca, nu uitati de dietele bogate in vitamine, minerale si proteine care va va ajuta sa va echilibrati intregul organism, inclusiv sa stopati caderea parului.
Articole similare

Fara comentarii

Lasa un comentariu