Vedete care au devenit mame dupa 40 de ani

Vedete care au devenit mame dupa 40 de ani

0

1

Picture 1 of 5

Multe dintre starurile internationale, ajunse la 40 de ani, si-au pus cariera in cui, s-au concentrat asupra vietii personale si au facut copii. Indiferent de motivul amanarii: motive profesionale, nepotrivire cu partenerul sau din cauza dificultatilor de a ramane insarciante, Halle Berry, Marcia Cross, Linda Evangelista, Gilian Anderson, Monica Bellucci,  toate au acum parte de cea mai mare fericire din viata lor – sunt mame la 40 de ani.Halle Berry – o mama sexy Sa luam exemplul lui Halle Berry, desemnata ca cea mai sexy femeie din lume de revista americana Esquire, care a nascut-o la 42 de ani pe frumoasa Nahla Ariela. Fata James Bond  imbratiseaza intotdeauna noul rol de Super-mama cu o figura divina!

Marcia Cross – mama de gemeni La varsta de 44 de ani, Marcia Cross, frumoasa roscata din filmul “Neveste disperate” a fost nevoita sa stea la pat timp de doua luni inainte de a da nastere gemenelor sale, Eden si Savannah.

Linda Evangelista – mama model La 41 de ani, supermodelul Linda Evangelista isi etala cu nonsalanta formele pline inainte de nasterea lui Augustin James, un baietel frumos, cu parul rosu.

Gillian Anderson, mama super-erou La 40, Gillian Anderson, frumoasa eroina din Dosarele X, este deja mama a doi baieti si cine spune ca se va opri aici?

Monica Bellucci, mama italiana La 45 de ani, Monica Bellucci asteapta al doilea copil! Micuta Deva, in varsta de 5 ani, abia asteapta sa se joace cu sora mai mare …