Elena Gheorghe, atragatoare si sexy in sarcina

Elena Gheorghe, atragatoare si sexy in sarcina

0
elena gheorghe (www.starsstreet.ro)

elena gheorghe (www.starsstreet.ro)Desi sarcina Elenei Gheorghe se apropie de sfarsit, vedeta a ramas la fel de atragatoare si sexy pentru admiratori.

Elena Gheorghe va aduce pe lume bebelusul in luna cadourilor, insa nimic nu o va impiedica ca numai dupa doua-trei saptamani de repaus sa urce iarasi pe scena.

Pantalonii scurti, fustele cat mai provocatoare si sexy, tocurile foarte inalte si subtiri – cam asta inseamna garderoba de gravida a frumoasei cantarete. Si totul pentru ca silueta sa nu a avut deloc de suferit, Elena ingrasandu-se doar 4-5 kilograme pe parcursul intregii perioade de sarcina.

Secretul siluetei Elenei Gheorghe in sarcina consta in alegerea unei alimentatii echilibrate.  Zilnic cantaretei nu ii lipsesc din alimentatie fructele si legumele. In schimb, la prajeli si dulciuri a renuntat definitiv atat din grija pentru silueta, cat mai ales pentru bebelus. Chiar daca sarcina se apropie de sfarsit, Elena Gheorghe nu se sfieste sa practice inotul, mersul pe banda, pe bicicleta si mult dans.

Cu toate ca bebelusul nu a fost nimic planificat, cantareata recunoaste ca atat ea, cat si partenerul de viata au primit vestea cu mare bucurie.