Gabriela Firea este insarcinata

Gabriela Firea este insarcinata

0
gabi firea (www.alexandrudumitrache.files.wordpress.com)

gabi firea (www.alexandrudumitrache.files.wordpress.com)Vedeta Antena 3, Gabriela Firea este insarcinata in trei luni. Atat ea, cat si primarul de Voluntari, Florentin Pandele abia asteapta momentul venirii pe lume al bebelusului.

Cei doi si-au dorit sa tina secret o astfel de veste in fata opiniei publice si sa dezvaluie aceasta stire cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

In prezent, sexul copilului inca nu este cunoscut intrucat sarcina se afla intr-un stadiu de debut. In numai o luna, Gabi Firea va reusi sa isi efectueze o ecografie care sa ii poata aduce vestea cea buna – sexul copilului.

Cu toate ca nici unul dintre cei doi parinti nu sunt pretentiosi atunci cand vine vorba de sexul copilului, Gabi Firea recunoaste ca si-ar dori o fetita intrucat in prezent este inconjurata in familie numai de barbati. Cu toate ca imediat dupa nunta, Gabi Firea se gandea ca viitoarea lor fetita sa poarte numele de Floriana, dupa numele sotului sau Rasvana, dupa numele fostului sot, astazi cuplul Pandele s-a razgandit. Prenumele fetitei va fi Ana-Maria, iar daca vor avea un baietel il vor boteza Luca sau Matei. Un lucru este insa destul de sigur, copilul asteptat de Gabi Firea va fi botezat de Camelia Voiculescu, proprietara trustului Intact.
Fara comentarii

Lasa un comentariu