Ghiozdane Herlitz 2013: Loc pentru aventurile tale!

Ghiozdane Herlitz 2013: Loc pentru aventurile tale!

Producatorul international de marca Herlitz prezinta noile sale modele de ghiozdane pentru noul an scolar 2013! Pe langa varietatea de modele noi, programe complementare perfect adaptate si caracteristici imbunatatite, modelele de ghiozdane 2013 primesc nota maxima in ceea ce priveste siguranta in trafic si ergonomie si asigura comerciantilor din timp vanzari mari.

 

Ghiozdan Herlitz
Ghiozdan Herlitz

Modelul Premium „FlexiPlus” convinge micii aventurieri
Model premium „Flexi Plus” garanteaza un start perfect. Caracteristicile sale sofisticate si programul complementar, constand din penar cu 16- piese, penar triunghiular, cutie pentru mancare si saculet pentru sport, satisfac orice dorinta. Datorita noii clape simetrice si buzunarului suplimentar pentru carti, ghiozdanul „Flexi” este acum foarte practic pentru copii. Nou in programul ” Flexi Plus” este saculetul pentru sport care ofera volum suplimentar si care poate fi purtat atat pe umar cat si in mana. Ventilatia optima a echipamentului sportiv este asigurata de un sistem de aerisire lateral.

„Flexi” convinge, de asemenea, prin auto-inchizatoarea magnetica „SMART LOCK“ pe care cei mici o pot manui deosebit de usor. Datorita echiparii cu materiale reflectorizante 3M ™ de inalta calitate, ce asigura vizibilitatea optima a copiilor pe timp de noapte „Flexi” primeste nota maxima la siguranta. Impregnarea hidrofuga si placa robusta de la baza ghiozdanului protejeaza rechizitele in mod eficient de ploaie si murdarie, iar dublura lombara ergonomica, inovatoare

ERGO SYSTEM ES asigura confort maxim. Datorita celor 3 pozitii de ajustare ghiozdanul poate fi reglat la inaltimea copilului asigurand, astfel, un contact perfect cu spatele acestuia. Ghiozdanul „Flexi” de la Herlitz ofera prin compartimentarea sa inteligenta mult spatiu de depozitare: buzunarele laterale si frontale spatioase si benzile elastice in forma de V de pe clapa ofera spatiu pentru cutia de mancare, geaca si alte comori ale copiilor.

Atingeti dinozaurii si caii sclipitori: noile modele de ghiozdane de la Herlitz au nu doar culori vesele si design atragator, ci si aplicatii noi, de inalta calitate, care atrag cu siguranta atentia asupra oricarui raft. Astfel, efectele sclipitoare de pe caii in miscare dau viata motivului „Pegasus”, in timp ce designul roz „Rose Butterfly“ cu broderia sa sclipitoare va incanta orice fetita. Motivele pentru baieti cu aplicatii 3-D atragatoare sunt pline de actiune si deosebit de realiste.

Cu modelul albastru „Speed​​” iubitorii de masini intra in cursa, iar modelul „Dinomania“ ii vor face pe fanii Tyrannosaurus-Rex deosebit de fericiti. Nici iubitorii de fictiune nu sunt uitati: actualul modelul cu licenta „Transformers Bumblebee“, care prin combinarea masinilor rapide, efectelor vizuale reprezentative si cunoscutilor eroi Transformers, arata extraordinar. Nu exista nicio indoiala: cu aceasta varietate de motive, nu doar dorintele copiilor devin realitate, ci si cifrele de afaceri ale comerciantilor.

Noul design al usoarelor ghiozdane „Midiplus”
Modelul „Midi Plus” insoteste copii pe parcursul scolii primare. Saculetul pentru sport, penarul cu 16 piese, etuiul rotund ofera tot ceea ce elevii de clasa intai au nevoie. Pentru noul sezon de ghiozdane, Herlitz a creat un model ultra-ușor, sub 1 kg cu un aspect foarte atractiv: buzunarele laterale mari si buzunarul frontal reconceput ofera mai mult spatiu de depozitare, iar manerul ergonomic permite transportul comod al ghiozdanului „Midi”. Compartimentarea interioara optimizata asigura, de acum inainte, ordine perfecta. Inchizatoarea clic usor de utilizat, materialul reflectorizant 3M ™ de inalta calitate pentru vizibilitate maxima pe timp de noapte si dublura lombara ergonomica constituie echiparea perfecta.

Fericirea copiilor si incasarile considerabile sunt asigurate de motivele pline de fantezie ale ghiozdanului „Midi”! Modelul cu flori „Flower Fairy” de culoare roz cu aplicatii sclipitoare incanta pe tinerii descoperitori, in timp ce ghiozdanul violet „Lucky Horse“ cu motive stralucitoare si broderii incantatoare este alegerea potrivita pentru iubitorii de ponei. Pentru fetite sentimentale modelul „Heartbeat” de culoare rosie cu inimioare brodate este alegerea corecta, iar copii cu spirit de aventura au la dispozitie modelul turcoaz „Mermaid” cu reflexe sclipitoare. Baietii demareaza rapid cu incantatoarele aplicatii 3D: pasionatii de sport pot alege intre modelul de culoare neagra „Formula 1” si modelul albastru inchis „Soccer“, iar fanii de monstrii pot opta pentru modelul albastru „Snake” si pentru modelul de culoare neagra „Blue Dragon”, toate pentru o distractie pe cinste. Albastru stralucitor este motivul cu licenta „Transformers Optimus Prime” – design-ul cu roboti versatili, care completeaza paleta de modele.

Vesti bune pentru copiii prescolari
Chiar si modelul pentru copiii de gradinita „Mini Softbag“ ” are in 2013 un nou look si nu e cu nimic mai prejos decat modelele de ghiozdane pentru scoala. Micile ghiozdane se fac remarcate in ceea ce priveste calitatea, siguranta si functionalitatea, iar exploratorii de maine isi pot depozita obiectele dupa modelul celor mari, inca de la gradinita. Recompartimentarea interioara si buzunarele laterale si frontale usor de utilizat ofera, acum, mai mult spatiu pentru comorile mici si mari ale copiilor, iar datorita agatatorii imbunatatite, modelul pentru prescolari poate fi agatat fara probleme. Cu dublura lombara care permite ventilatia si curelele reglabile Mini Softbag“ este adaptat perfect din punct de vedere ergonomic la nevoile micilor aventurieri. Pentru siguranta rutiera pe timp de noapte „Mini Softbag“ este echipat cu elemente din material reflectorizant 3M ™.

Ghiozdan mic, varietate mare: aventurierii curiosi pot descoperii in vara care vine sase modele deosebite. Visele fetitelor devin realitate cu motivele roz, ciclam si rosu Butterfly“, „Pretty Pets Pink“ si „Leonie Leo“, in timp ce baietii se pot bucura de motivele Speedy“, „Pretty Pets Blue“ si „Transformers.

Pentru inceputul noului an scolar 2013 Herlitz a pregatit pentru micii sai clienti nu doar ghiozdane, ci si un program complementar cuprinzator! Conurile scolare de diferite dimensiuni asigura elevilor din clasa intai un start scolar perfect, iar conurile mai mici ii vor incanta pe fratiori si surioare gata sa descopere gustul aventurii. De la penar la saculetul pentru sport Herlitz ofera pentru fiecare model tot ce ai nevoie pentru o zi reusita la scoala,

Pe site  http://www.herlitz.de/ro/produse/scoala/ghiozdane-scolare-2013.html gasiti toate detaliile cu privire la calitatea si aspectele de securitate ale seriei de ghiozdane si programului complementar complet pentru fiecare model.