Gradinita MARIO & FRIENDS

Gradinita MARIO & FRIENDS

gradinita mario&friends

gradinita mario&friendsSub standardul “Noi, ieri, astazi si maine”, Gradinita “Mario &Friends” incearca sa ramana un nume de referinta in invatamantul prescolar romanesc, urmarind intotdeauna imaginea performantei prescolare.

Dorind sa mentina etalonul calitatii in interiorul sau, Gradinita “Mario & Friends” ramane astazi in topul preferintelor parintilor si copiilor din Bucuresti.

“Colectivul gradinitei “Mario&Friends” are ca prioritate dorinta de “FOARTE BINE”, concretizata prin munca, climatul ambiental si dotarea cu material didactic de care dispune unitatea – toate fiind un suport solid pentru desfasurarea unui proces de invatamant de calitate. Ne dorim ca fiecare copil sa plece cu un bagaj de cunostinte care sa il ajute in mediul scolar, dar si in viata de zi cu zi, reusind astfel sa se integreze destul de usor in societate, facand fata celor mai pretentioase cerinte”, a mentionat Gina Aldea, director al gradinitei.

Gradinita dispune de o serie de dotari destul de moderne, care reuseste sa ii ademeneasca pana si pe cei mai pretentiosi vizitatori.  De asemenea, aceasta beneficiaza de o vasta baza materiala, constand in: carti, planse, DVD-uri educative si mijloacele de prezentare adecvate.

Resursele materiale ale gradinitei sunt:

–         3 sali de grupa cu dubla functionalitate;

–         3 grupuri sanitare;

–         cabinet medical;

–         sala de mese;

–         arhiva si alte spatii ale compartimentului administrativ.

Copiii sunt atent supravegheati si indrumati de catre cadrele de invatamant de specialitate. Orele de limba engleza incearca sa le insuseasca copiilor cele mai importante tehnici de comunicare si dialog. De asemenea, in programa educationala a gradinitei vom putea remarca cursurile de dans, atat de necesare pentru recreerea fiecarui copil.

Hrana celor mici este servita in sistem catering, meniul zilnic fiind fixat si atent verificat de catre medicul pediatru al gradinitei, acesta dorindu-si sa ii asigure fiecarui copil un aport caloric necesar propriei dezvoltari.

Program: luni-vineri – 08.00-18.00;

Costul este alcatuit din:

–         Taxa fixa  500 ron;

–         Taxa de hrana aferenta programului lung este de 20 ron/zi;

–         Taxa de hrana aferenta programului mediu (mic dejun si pranz) 15 ron/zi;

–         Taxa de hrana aferenta programului scurt (doar mic dejun) 5 ron.

( In situatia in care optati pentru programul lung, intr-o luna cu 20 zile lucratoare, toate frecventate, rezulta un cost total de 900 ron).

Contact:

Bucuresti, strada Lantului, nr.9b, sector 5.

GINA ALDEA – 0722.311.663

ANA UDROIU – 0727.928.542

[geo_mashup_map]