Greselile vedetelor fata de proprii copii

Greselile vedetelor fata de proprii copii

0
victoria beckam (www.media.meltyfashion.fr)

victoria beckam (www.media.meltyfashion.fr)Chiar daca nu iti vine sa crezi, in realitate greselile fata de copilul tau nu sunt atat de mari precum par. Iar daca inca te indoiesti uita-te la ceea ce fac vedetele cu copiii lor…

Hugh Jackman 

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Acestuia i s-a reprosat ca si-a plimbat fetita cu trotineta fara a avea casca de protectie, punandu-i astfel viata in pericol grav.

Milla Jovovich

Nici actrita Milla Jovovich nu este mai departe. Aceasta a fost criticata de presa de scandal ca nu i-a pus fetei casca de protectie atunci cand a plimbat-o cu bicicleta.

Katie Holmes

Criticata de nenumarate ori ca isi machiaza fiica sau ca ii da voie sa poarte tocuri inca de la varste fragede, lui Katie i se mai face un repros – acela de a nu reusi sa isi dezvete fetita sa scape de biberon.

Victoria Beckham

Victoria a fost vazuta de paparazzi purtand tocuri foarte inalte in timp ce se plimba cu ultimul membru al familiei, Harper Seven, in brate. Specialistii au considerat un comportament neglijent, punandu-i in pericol grav sanatatea copilului.

Halle Berry

Fiind la cumparaturi, intr-o clipa de neatentie aceasta si-a pierdut fetita in varsta de numai doi ani. Cu toate acestea, acum are un comportament normal, nescapand-o din ochi nicio secunda.
Fara comentarii

Lasa un comentariu