Hipnoza trateaza infertilitatea

Hipnoza trateaza infertilitatea

0
hipnoza

hipnoza-2

Picture 1 of 2

Hipnoza reprezinta una dintre cele mai importante descoperiri in tratarea infertilitatii. Tocmai de aceea, tot mai multe femei apeleaza la aceste practici pentru a putea concepe un copil.

Stresul este o cauza principala pentru declansarea infertilitatii. Prin hipnoza organismul se va putea elibera de stres si de starea de oboseala, tratandu-se astfel infertilitatea. O alta cauza a infertilitatii care poate fi tratata cu ajutorul hipnozei sunt dezechilibrele hormonale. In cazul in care echilibrul hormonal al organismului se rupe pot aparea anumite situatii mai putin dorite de dereglari menstruale din cauze necunoscute.

Indiferent cat de mult ti-ai dori nu poti elimina stresul din organism atat de usor. Tocmai de aceea, hipnoza va reusi sa restabileasca echilibrul hormonal si sa indeparteze stresul din organism. In acest mod, infertilitatea va putea fi destul de usor indepartata, hipnoza reusind sa trateze problemele emotionale severe, depresiile, descoperind cauzele infertilitatii „necunoscute”de catre medici.

Cu toate ca nu exista inca dovezi clare din care sa rezulte ca hipnoza poate rezolva toate problemele de infertilitate, cercetatorii au ajuns la concluzia ca aceasta reprezinta o terapie destul de benefica pentru organism. Cu ajutorul sau organismul se va putea relaxa, eliberand stresul si efectele negative de peste zi.

Potrivit cercetatorilor, hipnoza reuseste sa restabileasca intr-un timp destul de scurt echilibrul intregului organism, tratand intr-o proportie de circa 25% infertilitatea din cauze necunoscute.

 

Foto: http://www.presaonline.com / http://www.adevarul.ro