Importanta activitatilor extracurriculare

Importanta activitatilor extracurriculare

1

Picture 1 of 2

Activitatile extracurriculare sunt importante in dezvoltarea scolarului tau, el va invata sa socializeze, sa fie responsabil si sa respecte oamenii din jurul lui.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Fie ca este sport sau muzica, fiind implicat intr-o activitate care are loc dupa orele de scoala, aduce multe beneficii. Incurajand copilul sa se implice intr-o astfel de activitate, este cea mai buna cale sa il ajuti sa-si dezvolte abilitatile.

Un mare beneficiu al scolarului, in implicarea sa in activitatile extrascolare este acela ca va invata despre impartirea si respectarea timpului, despre munca in echipa si respectarea coechipierului. Va invata de asemenea, despre angajamentele pe termen lung si despre cat de importanta este contributia sa in activitatea pe care o desfasoara.

Este important pentru ei sa gaseasca o activitate la care se pricep si sa fie apreciati, acest lucru duce la cresterea respectului de sine. Scolarii au nevoie sa se implice in astfel de activitati tocmai pentru a se putea descurca atunci cand sunt pusi intr-o situatie dificila, sa fie increzatori in deciziile pe care le iau.

Foto: www.informatiiprofesionale.ro / www.adevarul.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu