Irinel Columbeanu lupta pentru custodia fetitei

Irinel Columbeanu lupta pentru custodia fetitei

0
irinel columbeanu (www.romanialibera.ro)

irinel columbeanu (www.romanialibera.ro)Irinel Columbeanu a reluat lupta pentru custodia fetitei. Astazi, la Tribunalul Buftea, Irinel Columbeanu s-a intalnit cu reprezentantii Monicai in procesul deschis pentru acordarea custodiei fetitei.

In prezent, Monica Columbeanu se afla in America si a depus la Judecatoria Buftea o cerere reconventionala din care isi da acordul ca fetita sa fie crescuta de catre tata, cu conditia ca aceasteia sa i se permita un program mai lung de vizitare.
In sala de judecata, avocatii Monicai s-au cosiderat nedreptatiti si au parasit sala, refuzand sa mai intre la reluarea sedintei de judecata. Contestand acuzatiile aduse de mama Monicai cu privire la refuzul acestuia de a plati pensie alimentara fetitei, Irinel Columbeanu s-a aparat prezentand un extras de cont din care reiesea ca suma datorata a fost platita in avans.
Procesul pentru incredintarea custodiei fetitei a ramas in pronuntare, milionarul de la Izvorani asteptand cu nerabdare clipa in care isi va putea tine iarasi fetita in brate.
In prezent, Irina se afla in grija prietenilor apropiati si avocatilor Monicai care si-au luat obligatia de a o duce si a o lua de la gradinita.