Kate Middleton, insarcinata cu gemeni

Kate Middleton, insarcinata cu gemeni

0
kate middleton (www.starspage.net)

kate middleton (www.starspage.net)Kate Middleton, ducesa de Cambridge a aflat ca este insarcinata  cu gemeni. Vestea sarcinii a venit la nici o suta de zile de la frumoasa ceremonie a celor doi.

Potrivit unor surse din interiorul Casei Regale a Marii Britanii, Kate Middleton va aduce pe lume un baietel si o fetita, fiind primul rand de gemeni din istoria Casei Regale a Marii Britanii. Asa ca, in varsta de numai 29 de ani, Kate il va naste pe viitorul rege al Marii Britanii.

Fericirea este maxima in cadrul cuplului regal. Potrivit spuselor revistei americane Star, William aproape a lesinat de fericire la auzul vestii ca va deveni tatic. De asemenea, veste nu a facut decat sa ii bucure pe cei din interiorul Casei Regale si sa o supere pe soacra sa vitrega care a raspandit vestea ca Kate nu va reusi sa ramana insarcinata prea curand intrucat este sterila.

Cu toate acestea, admiratorii lui Kate nu au facut altceva decat sa se bucure, stiind ca aceasta va reusi sa creeze o premiera pentru britanici.