Laura Cosoi: „Tot anul a fost cu multe frici, anxietati, panici”

Pentru Laura Cosoi anul 2020 a fost în culori gri. Bun pentru că a adus-o pe lume pe fiica sa, Vera, și cu tristeți pentru că tatăl sau s-a stins din viață din cauza coronavirusului.

Deși vorbește rar despre stările sale interioare, actrița și-a deschis sufletul pe rețelele de socializare, unde, a făcut o retrospectivă a anului care s-a încheiat în urmă cu 2 săptămâni.

Laura povestește că mai are nevoie de timp ca anumite răni să i se închidă și că cel mai rău a durut-o trecerea în neființă a tatălui său:

„Sfarsitul de an 2020 a fost tare greu pentru noi. Atat de greu incat imi era teama sa o spal pe Luna de frica sa nu pateasca ceva si sa moara. De fapt tot anul a fost un roller coaster de stari” și-a început Laura mesajul. 

Laura Cosoi: „Tot anul a fost cu multe frici, anxietati, panici”

„A fost cu bune, dar si cu multe frici, anxietati, panici. Eu sunt un om optimist, peste medie as spune. Dar in ultima perioada imi era din ce in ce mai greu sa vad plinul paharului. Poate ca a obosit si optimismul si a cerut o pauza. Acum sa revina in viata mea cu forte proaspete. Tot in 2020 am intampinat si probleme despre care nu am povestit. Nu pentru ca le pun sub pres. Ci pentru ca vreau sa treaca repede. Si vreau sa-mi amintesc de lucrurile minunate care mi se intampla. Pentru se intampla in fiecare zi, cumva.
Tragand linie, cel mai frumos si plin de insemnatate moment din viata anului 2020 a fost faptul ca am dat viata si Vera a venit in lumea noastra ca o adevarata minune!

Citește mesajul complet pe romanialibera.ro 

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare