Lecție de caritate pentru copii, la Great British Garden Party

Lecție de caritate pentru copii, la Great British Garden Party

0

Asemeni garden party-urilor organizate de Palatul Buckingham cu scopul de a celebra implicarea socială a cetățenilor englezi, grădinița cu profil britanic Acorns Nursery organizează sâmbătă, 10 iunie, între orele 10.30 si 13.00, petrecerea anuală cu scop caritabil, Great British Garden Party.

Evenimentul găzduit de grădina spațioasă a centrului Acorns Nursery de pe strada Popa Soare. Nr. 63, va fi adaptat gusturilor tuturor copiilor dornici să socializeze, să se joace și să învețe. Decorul bogat în simboluri britanice, preparatele și băuturile cu specific englezesc vor fi o adevărată lecție de cultură și civilizatie pentru copiii și părinții de toate vârstele.

 

Activitățile, realizate în jurul mesajului “A mighty oak was once a little acorn” (Un stejar puternic a fost cândva o mică ghindă), îi vor aduce pe copii alături de personaje celebre: vor juca tenis cu Andy Murray, vor găti alături de Jamie Oliver, îi vor face lui Harry Potter ochelari și baghetă magică și vor pleca în misiune cu James Bond. Jocurile concepute de specialiștii în educație timpurie de la Acorns nu se incheie aici, însă ce ar fi o petrecere fără surprize?!

Accesul la eveniment este liber pentru copii, iar biletul pentru un părinte însoțitor este 50 lei. Ambii părinți pot participa la eveniment plătind 80 lei, iar familiile copiilor înscriși la grădinița Acorns beneficiază de discount. Toate încasările provenite din vânzarea biletelor vor fi direcționate către proiectul Fundației Acorns, care susține formarea educatorilor din sistemul public de învățământ.

Biletele pot fi achiziționate trimițând e-mail la adresa: [email protected]

Eveniment recomandat de Ambasada Marii Britanii la București.

Partenerii evenimentului sunt: Camera de Comerț Britanică Română, Camera de Comerț Olandeză Română, Athénée Palace Hilton București, Casa Ioana, BluParty, British Corner Shop, Estetiq Medical Center, Laura Hîncu – Exclusive Fashion Design, Sweet Fly, Teatrul InDArt, Usborne, Rachel Sargent.