Mamici celebre ale anului 2010

Mamici celebre ale anului 2010

0
Monica Anghel (www.clickpentrufemei.ro)

Monica Anghel (www.clickpentrufemei.ro)Ca in fiecare an, ne-am obisnuit deja cu nasterile celebre. Si 2010 se pare ca a adus suficiente astfel de momente, pline de bucurie pentru toti cei apropiati.

Ianuarie 2010

Printesa Lia a devenit mamica la o varsta inaintata, la 56 de ani. Pe 11 ianuarie l-a adus pe lume pe Carol Ferdinand al Romaniei prin nastere cezariana.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Februarie 2010

Magda Vasiliu, prezentatoarea de stiri a postului Prima TV a nascut pe 17 februarie un baietel frumos si destul de dragalas, pe care l-a numit Vlad Andrei.

Aprilie 2010

Handbalista Luminita Hutupan a nascut se pare tot prin operatie cezariana o fetita caruia i-a pus numele Stefania. Se pare ca aceasta a fost mai nerabdatoare si a dorit sa isi cunoasca parintii mai devreme decat se asteptau, venind pe lume cu doua saptamani inainte de nasterea programata.

Tot in aprilie, Cristina Rus l-a adus pe lume pe Dragos, un baietel frumos si sanatos, care a fost evaluat cu Scorul Apgar 10 la nastere.

August  2010

Prezentatoarea tv Cristina Coca a devenit mamica pentru a doua oara. Aceasta  l-a nascut pe Ianis Andrei, un baietel destul de sanatos.

Septembrie 2010

Cantareata Antonia a ales sa o aduca pe lume pe Maya la o clinica privata din Italia, la o varsta destul de frageda, de numai 21 de ani.

Tot in septembrie, Monica Anghel a devenit mamica pentru prima oara, nascandu-l pe Aviv Alexandru, in data de 10 septembrie.

Noiembrie 2010

Blonda „Bebelusa”de la Cronica Carcotasilor a devenit mamica pentru prima data, aducand pe lume o fetita destul de frumoasa si dragalasa. Aceasta a optat sa nasca prin cezariana la o clinica privata din Spania.

Decembrie 2010

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au devenit din nou parinti. Adriana l-a nascut pe Eduard la maternitatea Polizu din capitala prin cezariana, avand la nastere o greutate de 3,2 kilograme si scorul Apgar 9.

Iuliana Tudor l-a nascut pe Cristian, un bebelus sanatos ce a primit la nastere nota 10.

Maria Marinescu, se pare ca a incheiat lista lunga a mamicilor celebre ale anului trecut, ascandu-l prin cezariana pe Levyn, un baietel sanatos de 4.3 kilograme si inaltimea de 50 de centimetri .
Fara comentarii

Lasa un comentariu