Milupa: Cel mic papă cu plăcere sau primeşti banii înapoi

Milupa: Cel mic papă cu plăcere sau primeşti banii înapoi

0
milupa

300112_milupa_milumil_2012_buyback_flyer_fata1

Picture 1 of 2

Milupa este aproape de micuţii pofticioşi oferind produse cu gusturi delicioase şi prietenoase cu burtica celor mici. 

În jurul vârstei de un an, micuţii îşi manifestă tot mai pregnant personalitatea, în special când este vorba de mâncare, astfel că este posibil să refuze un aliment sau chiar lăpticul.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Pentru bebeluşii cu pretenţii, Milupa a demarat la nivel naţional campania “Cel mic papă cu plăcere sau primeşti banii înapoi“  în toate lanţurile de magazine partenere. În perioada 10 februarie – 10 aprilie 2012, poţi cumpăra orice produs Milupa Milumil Junior sau cereale Milupa şi dacă micuţul nu este fericit cu gustul, primeşti banii înapoi.

Dă-i ce-i place celui mic şi câştigi mai mult lăptic

În plus, în aceeaşi perioadă, mămicile şi tăticii care cumpără 1,2 kg de Milumil Junior din hipermarketurile Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Real pot câştiga unul din cele 55 premii:

  • 5 x Milumil Junior pentru 1 an (câte 1 premiu pentru fiecare reţea de hipermarketuri)
  • 50 x Milumil Junior pentru 1 lună (câte 10 premii pentru fiecare reţea de hipermarketuri)

Pentru a te înscrie în promoţie, este suficient să cumperi 1,2 kg de Milumil Junior* (orice combinaţie de ambalaje) din magazinele participante la promoţie în perioada 10 februarie – 10 aprilie 2012. Iar apoi să trimiţi un SMS la 1850 (număr cu tarif normal) cu numărul bonului fiscal şi numele magazinului de unde ai achiziţionat lăpticul (Ex.: 876numemagazin).
Fara comentarii

Lasa un comentariu