Morcovul regleaza infertilitatea

Morcovul regleaza infertilitatea

Legenda spune ca orice femeie predispusa catre infertilitate poate culege intr-o noapte cu luna plina o floare de morcov, in acest fel avand sansa sa aduca pe lume un bebelus mult dorit.

Cu toate acestea, nu se cunosc efectele aplicarii acestei legende in practica. Totusi se cunosc inca din antichitate proprietatile frunzelor si florii de morcov.

Odata folosit acesta era un adevarat afrodisiac, un element al dragostei in cuplu. De aceea multe cupluri nu uitau sa foloseasca o reteta bazata pe: poroinic (tuberculi), seminte de morcov, schinduf (seminte), , sculatoare (radacina),  priboi (radacina si parti aeriene), lungoare (partea aeriana), busuioc salbatic (partea aeriana) in parti egale, pe care o administrau de trei ori pe zi cate o lingurita, timp de 40 de zile.

Cei ce foloseau o asemenea reteta puteau deveni dintr-un cuplu infertil intr-unul fertil, morcovul regland impotenta, ejacularea precoce, insuficienta ovariana sau chisturile ovariene la tinerele femei.

Cu ajutorul acestuia, apetitul sexual era de cateva ori mai crescut decat de obicei, ajutand la o buna stimulare hormonala a organismului.

Inainte de a apela la retete medicamentoase complicate, aduceti-va aminte de o astfel de reteta si incercati sa o puneti in aplicare pentru reglarea problemelor infertilitatii, in acest fel putand aduce pe lume bebelusi sanatosi.

Articol realizat de Tatiana Tuţă